48-årig mand dræbt af bil på rute 16

Den 48-årige Uffe Rimmer Hansen fra Vejle blev mandag aften trafikdræbt, da han gik midt på kørebanen mellem Ravnstrup og Mønsted

27. Februar 2018, 08:42

Mandag aften klokken 20.43 skete der et tragisk færdelsuheld med dødelig udgang på rute 16 mellem Ravnstrup og Mønsted. Den 48-årige Ufffe Rimmer Hansen fra Vejle blev dræbt af en bil, da han af ukendte årsager gik ude på kørebanen med retning mod Mønsted.

Hændelsen tog sin begyndelse nogle timer før, da en patruljevogn kort før klokken 18.00 standsede en bil  med 2 personer på V. Skivevej ved Sjørup. Her viste det sig, at føreren af bilen var påvirket af cannabis og politiet tog ham derfor med til Viborg til en blodprøve. Passageren blev siddende i bilen, og man ved med sikkerhed, at der er tale om den samme mand, som døde senere på aftenen.

Omkring klokken 19.30  kørte den samme bil ind i to færdselstavler og et helleanlæg i Ravnstrup, så den tilsyneladende ikke kunne køre videre. Da politiet nåede frem var føreren af bilen imidlertid forsvundet. Det ser ud til at manden, efter at hans kammerat blev taget med af politiet,  er fortsat i bilen med retning mod Viborg men at han, da han påkørte helleanlægget, er fortsat til fods. Men denne gang med kurs vestpå tilbage mod Mønsted. 

Her blev han  kort før klokken 21.00 ramt af en bil, da han gik ude på kørebanen. Bilens fører, en 31-årig kvinde fra Holstebro, havde ingen mullghed for at undgå påkørslen og da politiet kort efter nåede frem, kunne man erklære manden død af sine kvæstelser.

Den afdøde mand vil blive testet for eventuelle stoffer og alkohol i blodet.

 

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Kriminal

Indbrud i Mønsted SFO

En vægter reagerede på alarmen, men kom for sent

Fjernede overvågningskamera inden indbrud

Hele huset var endevendt, da en familie i Sparkær vendte hjem søndag

Sølvtyv i Vridsted

Der er forsvundet sølv ved et indbrud på en landejendom

To indbrud og mulig hvidvask i Daugbjerg

Der er fra to ejendomme tæt på hinanden stjålet smykker i det samme...

Indbrud hos Vestfjends VVS

Politiet kom for sent, da tyve aktiverede alarmen

Værktøj stjålet fra landbrug

Tyve med hang til Bosch har været på spil i Løgstrup