Ved konfirmationsmessen i Søby-Højslev Arena er der modeopvisning tre gange i løbet af søndagen

Besøg to messer i Nr. Søby på søndag

På søndag kan du igen besøge to større konfirmand- og festmesser i Nr. Søby.

16. Januar 2018, 15:00

 Også i år kan du slå to fluer med et smæk, hvis du er en af dem, der her i 2018 eller indenfor en kortere årrække, skal forberede en konfirmation eller holde en anden større fest.

Søndag den 21. januar afholdes der igen - med få hundrede meters mellemrun - to større konfirmand- og festmesser i henholdsvis Søby-Højslev Arena og i Nr. Søby forsamlingshus.

Konfirmationskjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad er bare et lille udpluk af det, som besøgende kan inspireres af ved de to messer

I Søby-Højslev Arena viser et stort antal udstillere blandt andet tøj- og smykkemode, som passer til årets konfirmander. Messegæsterne kan også få ideer til blomsterdekorationer, borddækning, mad til den store dag, tips til ønskelisten og meget mere.

Ved Konfirmandmessen i Arenaen er der modeopvisning tre gange i løbet af dagen. Derudover kan de besøgende købe lodder, hvorpå der udtrækkes flotte præmier, som alle er sponsoreret af udstillerne. Der er to store hovedpræmier, som udtrækkes ved messens afslutning og har en samlet værdi af 20.000 kr. Vinderne af disse to præmier er henholdsvis en dreng og en pige, som skal konfirmeres i år.

Det er tredje år, at de to festmesser afvikles på samme dag og næsten dør om dør. Det er en mulighed som mange besøgende plejer at benytte sig af.

Der er gratis entre til messerne, som for øvrigt er for hele familien - også selvom der måske er et år eller to til konfirmationen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Motionister i Mønsted er aktive igen

Fra torsdag står den igen på moderat fysisk aktivitet

Humlebyen Sparkær letter i dag

Der er præmieoverrækkelse til Årets Lokalområde på Billingescenen fra...

Ryst den sammen med Michael O.

Kendis-event for folk med hang til zumba

Gang i gassen i Iglsø

Borgmesteren kommer forbi og indvier biogasanlæg

Kom på besøg på Ørslevkloster Hovedgård

Fjerde generation på familiegården byder indenfor til Åbent Landbrug

Akupunktører tager stikket hjem

Søndag er åbent hus-dag hos akupunktøren i Stoholm