Ved konfirmationsmessen i Søby-Højslev Arena er der modeopvisning tre gange i løbet af søndagen

Besøg to messer i Nr. Søby på søndag

På søndag kan du igen besøge to større konfirmand- og festmesser i Nr. Søby.

16. Januar 2018, 15:00

 Også i år kan du slå to fluer med et smæk, hvis du er en af dem, der her i 2018 eller indenfor en kortere årrække, skal forberede en konfirmation eller holde en anden større fest.

Søndag den 21. januar afholdes der igen - med få hundrede meters mellemrun - to større konfirmand- og festmesser i henholdsvis Søby-Højslev Arena og i Nr. Søby forsamlingshus.

Konfirmationskjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad er bare et lille udpluk af det, som besøgende kan inspireres af ved de to messer

I Søby-Højslev Arena viser et stort antal udstillere blandt andet tøj- og smykkemode, som passer til årets konfirmander. Messegæsterne kan også få ideer til blomsterdekorationer, borddækning, mad til den store dag, tips til ønskelisten og meget mere.

Ved Konfirmandmessen i Arenaen er der modeopvisning tre gange i løbet af dagen. Derudover kan de besøgende købe lodder, hvorpå der udtrækkes flotte præmier, som alle er sponsoreret af udstillerne. Der er to store hovedpræmier, som udtrækkes ved messens afslutning og har en samlet værdi af 20.000 kr. Vinderne af disse to præmier er henholdsvis en dreng og en pige, som skal konfirmeres i år.

Det er tredje år, at de to festmesser afvikles på samme dag og næsten dør om dør. Det er en mulighed som mange besøgende plejer at benytte sig af.

Der er gratis entre til messerne, som for øvrigt er for hele familien - også selvom der måske er et år eller to til konfirmationen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

På plads og klar til Mønsted Kro Marked

Mere end 40 kræmmere og bagagerums-sælgere er klar, når der i...

Madskole for de 8-14 årige i sommerferien

Traditionen tro afholder 4 H-klubber madskoler i sommerferien. Blandt...

50-årig campingplads lever og har det godt

Virksund Camping fejrer 50-års jubilæum i weekenden. Campingchef Hans...

Stadig ledige billetter til jubilæumskoncert i Mønsted

Du kan stadig nå at købe billetter til lørdagens jubilæumskoncert med...

Skive Festival forventer 10.000 gæster

Skive Festival billetsalget går ind i sin afsluttende fase, og...