Foto: Arkivfoto: BenjaminchristensenFOTO.DK
Stoholm Håndbold IF må kæmpe videre uden træner Bo Tolstrup. Træningen overtages af Allan Kjær med hjælp fra Carsten Andersen.

Farvel til træner Bo Tolstrup

06. Februar 2018, 07:00

"Efter aftale stopper Bo Tolstrup sit arbejde i Stoholm IF håndbold, da tiden ikke slår til i forhold til både at kunne investere fuldt ud i arbejdet med og omkring håndbolden og Bos private arbejdsforhold"

Sådan lød ordene i den pressemeddelelse som Stoholm IF Håndbold udsendte i sidste uge.

Bo Tolstrup blev i december ny træner i Stoholm IF håndbold i forbindelse med træner Peter Laursens fortsatte sygemelding og det var på det tidspunkt intensionen, at aftalen skulle vare sæsonen ud eller indtil Peter Laursen igen var klar til at vende tilbage.

Det blev dog kun til fire kampe før Stoholm IF og Bo Tolstrup igen måtte sige farvel til hinanden.

- Allerede da vi lavede aftalen med Bo, var vi spændte på, om tiden slog til, og vi vidste allerede dengang, at der i marts måned ville være en del rejseaktivitet for Bo. Tilknytningen af Bo til holdet, har desværre ikke givet den ønskede effekt, hvorfor det også er naturligt, at vi nu siger farvel til hinanden med et smil på læben, og så må vi i klubben arbejde videre med at finde viljen til sejr frem fra gemmerne, og i samarbejde mellem både spillere og ledere, finde Stoholm ånden, som garanterer fight, vilje og engagement i hver eneste kamp og træning, - så skal der nok komme point ind på kontoen igen, skiver Stoholm IF håndbold i pressemeddelelsen og fortsætter

Stoholm IF håndbold vil gerne sige tak til Bo Tolstrup for hans interesse for holdet og klubben. Det betyder, at arbejdet med holdet - indtil Peter Laursen igen er på banen, forestås af Allan Kjær, i perioder med hjælp fra sportschef Carsten Andersen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Stoholm-atlet udtaget til VM i Finland

Stoholm er repræsenteret ved VM U20 i næste uge i Finland

Mange point hentet til lokal rallykører

Der blev hentet mange point til lokalt rallyteam.

Imponerende indsats af Stoholm IF- Fodbold

Showkamp Stoholm IF (serie 2) - Skive IK (2. division) 0-1 (0-1)

Mandeløb med hygge og god stemning

Smuk sommeraften med en god løbetur i naturen omkring Sparkær,...