I 2017 deltog 167 løbere med en ligelig fordeling på de 3 distancer, og arrangørerne håber på tilsvarende deltagerantal den 1. maj, når der igen er Fjendsløb. privatfoto

Fjendsløbet er rykket en uge frem

Når den 36. udgave af Fjendsløbet i Sparkær i år afvikles tirsdag den 1. maj, så sker det en uge tidligere end det plejer.

21. April 2018, 07:00

- Løbet ligger normalt den 2. tirsdag i maj, men da det i år vil falde i samme uge som Kalkmineløbet i Mønsted, har vi valgt et rykke løbet en uge frem. Fjendsløbet er derfor med sine kuperede ruter særdeles velegnet som træning til Kalkmineløbet, fortæller Lone Sørensen fra løbsudvalget.

Fjendsløbet har 3 distancer med forskellige udfordringer, og det gør løbet egnet til både nybegyndere, motionister og de mere seriøse løbere. Samtidig er det et godt familieløb, da der er distancer til alle i familien.

Der er desuden tradition for rigtig mange flotte sponsorgaver, så der er god chance for at få en ekstra gevinst med hjem.

I 2017 deltog 167 løbere med en ligelig fordeling på de 3 distancer, og arrangørerne håber på tilsvarende deltagerantal i 2018.

Traditionen tro er der start og mål ved idrætsforeningens klubhus på Enrico Dalgasvej i Sparkær og man kan tilmelde sig på løbsdagen eller forhåndstilmelde sig på hjemmesiden.

3 motionsløb om året

Selvom Sparkær er en mindre by uden en decideret løbeklub så kan man alligevel prale af ikke mindre end 3 forskellige motionsløb i årets løb: Et vinterløb, som er et kun 2 år gammelt løb arrangeret af en lokal løbeentusiast i samarbejde med Sparkær IF, et mandeløb i juni med øl og pølse samt Fjendsløbet, der er for alle.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Mønsted kårer ny Kalkbrænder ved byfesten

I den kommende uge går det igen løs med den årlige Kalkbrænderfest...

Kjeldbjerg fester resten af ugen

Fra torsdag den 9. august er Kjeldbjerg igen klar til en omgang...

Tilbud til børn: Grav guld i Stoholm

Lørdag formiddag klokken 11.00 arrangerer Stoholm...

Gå på jagt i majslabyrinterne

Igen i år bydes der på sjove majslabyrinter i Bjerring

Tag med bussen i stedet for toget

Fra fredag til søndag nat skal man benytte togbusser i stedet for tog...

Klassisk musik ved fjorden

Fra på lørdag er der igen koncerter i kirkerne omkring Hjarbæk Fjord.