Linda Vester Hansen i sin nye flotte Salon Signatur, lidt udenfor Ravnstrup.

Fleksibel frisør i skønne omgivelser

Frisør Linda Vester Hansen har netop åbnet egen salon ved hjemmet på Nybrovej, lidt udenfor Ravnstrup.

22. September 2016, 16:40

Her har hun indrettet sig i forbindelse med, at en ældre bygning skulle rives ned og en ny bygges op. Resultatet er blevet en flot salon med kig til naturen lige udenfor vinduerne.

Linda er uddannet i 1998 og de seneste 18 år har hun arbejdet som frisør i Viborg. Hun er desuden uddannet som kosmetolog og make-up artist.

En gammel drøm om at blive selvstændig trængte sig mere og mere på og den 12. september kunne Linda byde velkommen til de første i egen frisørstol. Og starten er gået rigtig godt, fortæller hun.

Fleksible åbningstider

Linda lægger megen vægt på at være fleksibel med sine åbningstider. Derfor vil der også blive tale om en ugentlig aften med åbningstid frem til klokken 22.00 eller efter aftale samt en weekend i måneden, hvor man kan komme til frisør lørdag eller søndag.

- Kunderne kan komme her sent på dagen efter arbejdstid eller når de små er blevet puttet om aftenen. Så er der mere ro på og alle kan bedre slappe af. Selv har jeg så mulighed for at holde fri på skæve tidspunkter fortæller 42-årige Linda, som gift og mor til to døtre. Salonen har hun kaldt for Salon Signatur og Linda understreger at den er for hele familien. Unge som ældre.

Støtte kræftens bekæmpelse

I privatlivet har Linda desværre kræft tæt inde på livet, da hun har flere i familien, der er ramt af sygdommen.

- Derfor har jeg valgt at støtte kræftens bekæmpelse med 5 kr pr. klip. Alle mine produkter, som er fra Paul Mitchell, støtter også kræftens bekæmpelse og så er der forøvrigt tale om hårplejeprodukter, der ikke er testet på dyr men udvundet fra naturen og ikke indeholder parfume, men kun naturlige planteolier, fortæller Linda.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Erhverv

Sjørup Traktor har skiftet navn

-Sjørup Traktor A/S har skiftet navn til Sjørup Group A/S, men vi...

Lotte har pynten til jul - og til resten af året

Der er masser af jul i de kommende uger hos My Stone i Stoholm.

Mogens holder styr på tallene for mindre virksomheder

" Man skal lave det, man er god til, og så ellers lade andre om...

Nye kro-ejere har allerede fundet køber til Hagebro Kro

Knap er blækket blevet tørt fra handelen mellem de mangeårige ejere...