Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen gæster Stoholm

Forsvarsministeren til politisk møde i Stoholm

Østfjends Venstre indleder det nye år med et politisk møde med besøg af blandt andet forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

02. Januar 2018, 10:25

Ministeren er aftenens hovedtaler torsdag den 11. januar ved vælgerforeningens politiske møde i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Her fortæller Claus Hjort Frederiksen blandt andet om hovedpunkterne i det kommende milliardstore forsvarsforlig, der forventes forhandlet på plads her ved indgangen til det nye år. Den 70-årige Claus Hjort Frederiksen er en loyal Venstre-mand og har bevæget sig i politik siden 1973, hvor han startede som sekretær for Venstres Folketingsgruppe. Han har siden 2001 været minister i de skiftende Venstre-ledede regeringer. Det første ministerium, hvor han satte sig til rette var i Bekskæftigelsesministeriet. En post, han bestred i otte år frem til 2009. Herefter fulgte opgaven som finansminister, først i årene 2009 - 2011 og igen i perioden 2015 - 2016. Jobbet som forsvarsminister har han bestridt siden november 2016, hvor han i skrivende stund er i færd med at lande et nyt, omfattende forsvarsforlig.

Blandt aftenens indlæg er også pensioneret oberst og dragon-chef Kurt Mosgaard, Mønsted. Han vil blandt andet tale ud fra emnet Udsendt for Danmark. Et felt, han selv har stor erfaring med gennem et 40 år langt arbejdsliv i forsvaret, der blandt andet bød på missioner i Afghanistan, Kroatien og Afrika.

Medlemmer fra Venstres Byrådsgruppe vil fortælle om forventningerne til den nye byrådsperiode med borgmester Ulrik Wilbek (V) på en aften, der også har Ib Bjerregaard, medlem af regionsrådet og folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen som deltagere.

Det hele starter med fællesspisning for de, der måtte have lyst. Spisningen koster et mindre beløb og kræver forudtilmelding.

Alle er velkomne. Det gælder også ikke medlemmer.

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

- Se en sæl og fang en krabbe

Fjorden danner den nordlige ramme om Fjends Folkeblads dækningsområde...

Butikkerne i Stoholm forsøder udgravningsbøvl med is til kunderne

Lørdag den 30. juni arrangerer Stoholm Handelsstandsforening "...

Nu starter billetsalget til festugens aftenfest i Stoholm.

Tirsdag den 26. juni starter salget af billetter til Stoholm...

Ok med Sankt Hans bål

Hekse i Viborg Kommune skal alligevel ud og flyve Sankt Hans aften....

Hærvejsmarchen fylder 50 år

Alle sejl er sat til ved Hærvejsmarchens 50 års jubilæum.

Burhan G åbner Snapsting

To store musiknavne åbner årets Snapsting på Nytorv i dag .