Foto: Privatfoto
Nu kan man igen fare vild i majslabyrinter i Bjerring.

Gang i majslabyrinten igen

Esben Tøttrups to majslabyrinter ved Bjerringbro er klar til en ny sæson, hvor store og små kan fare vild i de snart 2 meter høje majs.

29. Juli 2017, 07:00
Af Jesper Sørensen

UDFLUGT Det er 7. sæson at Esben Tøttrup fra Bjerring ved Bjerringbro inviterer til, at man besøger hans gård på Vindumvej, hvor to majslabyrinter byder store og små på sjove oplevelser i det fri. Det handler om at finde den rigtige vej på stierne rundt i majsen og løse opgaver undervejs. Det tager omkring en time at komme gennem hver labyrint. Man kan godt fare vild, men dog ikke mere end man nok skal finde ud igen.

Normalt er det mange private som benytter sig af tilbuddet, men også institutioner og dagplejere finder vej til labyrinten.

- Hunde må gerne medbringes, men kun i snor, for vi har en del rådyr i området, som også kommer i labyrinten, fortæller Esben Tøttrup, som ligeledes opfordrer folk til at medbringe mad/drikke. Vi har borde/bænkesæt til lejligheden og vi har åbent alle ugens dage lige til solen går ned, fortsætter han.

Sidste år etablerede man også en cykellabyrint, som mange benyttede sig af, så den gentager man også i år - oven i købet med en endnu længere bane.

Esben Tøttrup driver et landbrug med slagtesvin. Desuden dyrker kan forskellige typer græskar, som han sælger til såvel private og nogle af områdets forretninger. Udover at passe og pleje majslabyrinten, er Esben også engageret i politik og stiler op til byrådsvaget for Venstre. Så det er en mand med mange jern i ilden, der inviterer indenfor i labyrinterne.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

De fine, de fremmede og de forarmede

Fortidens livsnydere og syndere. Mad, klæder, håndværk, fællesskab,...

26 år er gået i fisk

Det er 29 år siden Søren far, Jørgen Mikkelsen, startede fiskesøen...

Kun få solgte byggegrunde i Fjends

Selvom det her i 2018 overordnet set går rigtig godt med salget af...

Børn tog grydeskeen i egen hånd

13 lokale børn var i skoleferiens første uge på madskole i Stoholm.

Håber på økonomisk håndsrækning til renovering

Med status som privatejet attraktion er det svært for ejer Anita...