Uddeler Jørgen Boye glæder sig til det færdige resultat af moderniseringen, der omfatter nyt indgangsparti og ny indretning af butikken.

Gang i større ombygning af Brugsen i Mønsted

DagliBrugsen i Mønsted er netop gået i gang med en omfattende renovering, som først når sin afslutning i starten af november.

28. September 2016, 11:50

Håndværkerne startede i uge 34 med den udvendige del af moderniseringen, hvor der skal laves et nyt og større indgangsparti.

- Vi laver en ny indgang på cirka 40 kvadratmeter, mens det tidligere vindfang på knap 20 kvadratmeter til gengæld lægges til butikken, forklarer uddeler Jørgen Boye.

Indenfor kommer der også til at ske en hel masse.

- Alt bliver forandret og det meste flyttet rundt. Vi endevender butikken, som indrettes efter Coops Concept på fremtidens DagliBrugs.

De dominerende gule farver i butikslokalet forsvinder og erstattes af noget nyt og spænende. Det bliver rigtig flot, fortæller uddeleren, som glæder sig til det færdige resultat.

- Vi kommer jo desværre nok til at rode godt undervejs i forløbet, men holder åbent alle dage som vi plejer. Det bliver der ikke ændret på, understreger Jørgen Boye.

Han anslår moderniseringen til at koste omkring 1,5 millioner kroner, men det er et byggeri der har været planlagt gennem et godt stykke tid.

- Der er stort set intet ændret i butikken siden vi indviede den nye brugsbygning for 14 år siden, så det er vist på tide, mener Jørgen Boye.

Det omfattende ansigtsløft fejres lørdag den 5. november.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Friplejehjemmet Nordstjernen udvider

26 nye boliger på vej til Nordstjernen i Sparkær

Grubeleder takker af til næste år

Per Vegger, daglig leder af Mønsted Kalkgruber, ønsker at stoppe til...

Nye overvejelser sætter planlagt fjernvarmeprojekt i Stoholm på stand by

Bestyrelsen for Stoholm overvejer i øjeblikket to alternative...

Fin opbakning til Store Legedag i Vestfjends

Torsdag i vinterferien kunne ferieramte børn hygge sig sammen i...

Katten slået af tønden i blæst og sne

I søndags var der fastelavnsarrangementet ved Stoholm Kirke og her...