Stoholm skoles 8. klasse piger tog guldet hjem i skolehåndbold og er dermed gået direkte videre til DM i janaur.Privatfoto

Håndbold-piger fra Stoholm skole på vej til DM

21. November 2017, 13:10

 Det blev til guldet i skolehåndbold med Fjends HK U14 spillere, da Stoholm skoles 8. klasse piger forleden deltog i et stævne i Tarm under Dansk Skoleidræt for skolehåndbold. Pigerne var skarpt forfulgt af deres klassekammerater på drenge-siden, hvor det blev til en flot 2. plads.

Med den fornemme første plads skal pigerne dermed videre til Danmarksmesterskabet for 8. klasser i skolehåndbold. Det foregår i januar i Helsinge.

- Det er da super flot af en forholdsvis lille, lokal skole som Stoholm at markere sig så godt. Vi har efterhånden i håndbolden og på andre områder fået sat lokalområdet på landkortet, fortæller Lisbeth Dalum Hansen.

Hun træner til dagligt U14-pigerne i den bedste række i 1. divsion. Pigerne spiller i Fjends HK, som er et håndboldfællesskab og har ungdomsspillere fra Stoholm, Mønsted, Sparkær, Skals og Viborg.

- Vi er mange gange blevet spurgt, og mange har undret sig over hvem og hvad Fjends er. Det har de så fundet ud af nu efter kvalifikation overbevisende til 1. division, siger Lisbeth Dalum Hansen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Stoholm-atlet udtaget til VM i Finland

Stoholm er repræsenteret ved VM U20 i næste uge i Finland

Mange point hentet til lokal rallykører

Der blev hentet mange point til lokalt rallyteam.

Imponerende indsats af Stoholm IF- Fodbold

Showkamp Stoholm IF (serie 2) - Skive IK (2. division) 0-1 (0-1)

Mandeløb med hygge og god stemning

Smuk sommeraften med en god løbetur i naturen omkring Sparkær,...