Foto: Hald Borgerforening
Borgerforeningen udskyder den ordinære generalforsamling, så man kan afholde den i Halds nye borgerhus, der indvies den 13. april.

Hald borgerforening udskyder årets generalforsamling

Hald Borgerforening har undtagelsesvist udskudt afholdelsen af den årlige generalforsamling.

19. Marts 2018, 12:45

- Ifølge vedtægterne skal den årlige generalforsamling holdes inden udgangen af marts, men i år holdes generalforsamlingen først i april, nærmere bestemt torsdag den 19. april. Og det fordi den så meget belejliget kan holdes i Halds nyopførte borgerhus, der officielt indvies fredag den 13. april, fortæller Henning Pedersen fra Hald Borgerforening.

Beslutningen om at udskyde generalforsamlingen blev truffet på en ekstraordinær generalforsamling torsdag aften i Ørslevkloster IFs klubhus.

Bemyndigelse til at handle jord

Den ekstra generalforsamling havde deltagelse af en lille snes medlemmer, og udover flytning af den ordinære generalforsamling, besluttede forsamlingen også at bemyndige Borgerforeningens bestyrelse til at handle jord i overensstemmelse med jordfordelingen, Collective Impact, Nordfjends.

-Den indgåede jordfordelingsoverenskomst betyder konkret for Borgerforeningens vedkommende, at der fra grunden på Ørslevklostervej frasælges 737 kvm. og tilkøbes andre 4141 kvm., således at grunden totalt set vokser med 3404 kvm. formedelst en udgift på godt 18.000 kroner, fortæller Henning Pedersen.

Det er tanken at indrette grunden ved det nye borgerhus til forskellige aktiviteter og måske forsyne den med en bålplads, petanquebane etc.

Den bagerste del af borgerhusgrunden vil blive gennemløbet af en planlagt 5 meter bred trampesti, der skal gå hele vejen langs den sydlige afgrænsning af Hald by ud til klosterskoven ved Ørslevkloster. Stiens formål er at sikre en rekreativ forbindelse mellem Hald og skoven, samtidig med at den fungerer som en buffer mellem land og by.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Madskole for de 8-14 årige i sommerferien

Traditionen tro afholder 4 H-klubber madskoler i sommerferien. Blandt...

50-årig campingplads lever og har det godt

Virksund Camping fejrer 50-års jubilæum i weekenden. Campingchef Hans...

Stadig ledige billetter til jubilæumskoncert i Mønsted

Du kan stadig nå at købe billetter til lørdagens jubilæumskoncert med...

Skive Festival forventer 10.000 gæster

Skive Festival billetsalget går ind i sin afsluttende fase, og...

Klar til ny kloakering og næste etape af byfornyelse.

Om få uger starter et samlet projekt for kloak- og områdefornyelse af...