konfirmander fra Fiskbæk, Vorde og Romlund 1947, konfirmeret i Fiskbæk kirke 13. april 1947.

Hvem kan hjælpe med navne på disse konfirmander?

Lokalhistorie Peter Jensen fra Silkeborg har sendt os dette foto af konfirmander fra Fiskbæk, Vorde og Romlund 1947, konfirmeret i Fiskbæk kirke 13. april 1947. I et samarbejde med lokalhistoriek foreninge for Løgstrup og omegn efterlyser han nu de manglende navne på konfirmanderne.

15. Januar 2018, 09:40

Lokalarkivet eftersøger desuden gamle og nyere fotos af ejendomme og mennesker i hele Løgstrup Skoledistrikt, altså fra Fiskbæk, Vorde, Romlund, Taarup og Kvols sogne.

Selvfølgelig er det bedst, hvis folk selv scanner i 600 dpi og sender dem til os elektronisk, men vi scanner gerne for dem, hvis man ringer og aftaler tid, fortæller arkivleder Flemming Dollerup fra Løgstrup.

Arkivet efterlyser især fotos af gården Kirkebækvej 168 B i Romlund, gården Halifax, Romlundvej 54, Skivevej 247 i Kuhr, Lyngsøgaard Riskærvej 3 i Rævind samt af Ravnstrupvej 34, Romlund, da der er tale om gårde, der slægtsmæssigt er knyttet til hinanden.

Ligger man inde om oplysninger, enten om nogle af konfirmanderne på fotoet eller andet, der kan have interesse for arkivet, bedes man henvende sig til Flemming Dollerup. Løgstrup Lokalarkiv har sin egen hjemmeside, hvor man kan læse mere om den lokale fortid.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Og så blev der tændt op i bålet

En flok friske børn prøvede i går at være spejder for en dag i...

Privilegeret konge af Mønsted Kro

Frank Kudal holder fast i at være gammeldags i ordets bedste betydning

Trusser med dyreprint: Modeshow for sjov med Cirkelines

268 kvinder var til modeshow i Løgstrup

Ja nemlig ja! Stoholm asfalteret torsdag

Der er nu åbent for gennemkørsel ad Vestergade og Nørregade