Det blev til en anden plads i klassen og en syvende plads generelt for JP Racinv ved den seneste afdeling af DM i rally.Privatfoto

JP Racing fik flot placering ved DM

26. September 2017, 14:30

Jan Petersen og Finn Thomsen fra JP Racing deltog forleden med deres VW Polo Super 2000 i fjerde afdeling af den danske mesterskab serie i rally. 

Løbet blev gennemført i Roskilde og i JP Racings comeback til DM serien lykkedes det at køre en anden plads hjem i klassen og en syvende plads generelt.

- Det gik faktisk over forventning sige Jan Petersen. Vi havde et kort test løb i Vejle for fire uger siden, men da sad vores uheld for meget i kroppen og vi var ikke rigtig klar til at køre stærkt, men denne gang kørte det optimalt fra første meter. Løbet var veltilrettelagt med centrum omkring dyrskuepladsen i Roskilde, hvor der var action stort set hele dagen og rigtig mange tilskuere.

- Hastighedsprøverne var meget hurtige og derfor havde vi frygtet at vi skulle køre meget i omdrejningsbegrænseren, men det gik ikke så galt, konstaterer Finn Thomsen. - Faktisk var det godt for os at komme til at køre hurtige svingkombinationer, det gav os troen tilbage på at bilen kører godt.

JSelvfølgelig ville vi gerne køre stærkere end vi gjorde, men nu er vi i gang og skal stille og roligt have bygget farten op igen.

Eneste udfordring for teamet var en flækket bremseskive, men den blev opdaget af service mandskabet der fik den skiftet.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Nulløsning da Stoholm gæstede Ulfborg

Serie 2 for herrer SHN/Ulfborg Stoholm 0-0

Seje fræsere fra Fjends

Løb Seks løbere fra Fjendsfræserne, løbeklubben i Stoholm, deltog...

Heldet tilsmilede SIF-fodbold

Fodbold – serie 2 for herrer Stoholm IF – Koldby/Hørdum IF 2-1 (1-0...

Så kom SIF-fodbold på pointtavlen

Fodbold serie 2 for herrer Struer Humlum Fodbold Stoholm IF 2-4 (0-...

Kom helt tæt på kvindelandsholdet i Viborg

I forbindelse med det danske kvindelandsholds VM-kvalifikationskamp...

Ingen point til Stoholm IF fodbold

Fodbold serie 2 for herrer Stoholm IF Hurup IF 1-3 (0-2) Målscorer...