Foto: Erik Bjerring Sørensen, Viborg
Omkring 250 håndboldglade børn fra nær og fjern deltog i det traditionsrige Fjends Julecup i Stoholm 3. juledag.

Julehåndbold med hygge i højsædet

Vanen tro var der den 27. december stort håndboldstævne i hallerne i Stoholm

28. December 2016, 14:00

Her deltog 250 børn, fordelt på 33 hold i aldersgrupperne U 6, U8 samt U10 i det traditionsrige Fjends Julecup, hvor det ikke kun gælder om at spille håndbold men lige så meget om at have en superhyggelig dag sammen..

Det er Stoholms håndboldafdeling der står som arrangør af Julecuppen og i år var det med Anja Adamsen, Ena Sivebæk og Dorthe Højrup som tovholdere på dagen.

De tre kvinder har overtaget tøjlerne efter at det i mange år var Vagn Dyring, som stod i spidsen for den populære juletradtion. Til at hjælpe sig havde de også  mange frivillige, som på forskellig vis bidrog til en god dag for både børn og de mange forældre og bedsteforældre, der fulgte med fra  tilskuerpladserne.

Der var fuld program hele dagen og fuld knald på spillet i begge haller, hvor børn fra Stoholm, Mønsted, Skive, Nr. Søby. Bjerringbro og Droningborg ved Randers dystede  mod hinanden.

- Der kåres ikke nogen vindere, men takket være gode sponsorer får alle deltagere overrakt en gratis Fjends Julecup T-shirt. Vi har megen fokus på hygge og samenhold på sådan en dag. Vi kan også mærke,  at børnene synes det er rart at komme ud og røre sig og hilse på kammeraterne ovenpå de første juledage,

For mange af dem er det også spændende at komme et helt andet sted og spille end der hvor de er vant til, fortalte de tre tovholdere i en pause.

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Pragtmål sikrede SIF-fodbold vital sejr

Fodbold - serie 2 for herrer Stoholm IF - Struer Humlum Fodbold 2-1...

Stoholm Håndbold mangler stadig spillere

Håber på, at mange vil møde op til første træning

Stoholm fodbold tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer Hurup IF - Stoholm IF 2-0 (1-0)

Kalkmineløbet sluttede med et brag

Man kan roligt sige, at den tiende udgave af Kalkmineløbet sluttede...

SIF-fodbold tabte topopgøret

Fodbold - serie 2 for herrer Holstebro B - Stoholm IF 2-0 (1-0)