Foto: Arkivfoto
Der er 2 gratis billetter til jubilæumskoncerten til hjælpere, som i løbet af de sidste 10 år har hjulpet til ved Kalkmineløbet.

Klar med endnu et musiknavn til jubilæumskoncert

Jubilæumskoncerten i Østfjendshallen i anledning af 10 års jubilæet for Kalkmineløbet er klar med endnu et musiknavn.

29. Januar 2018, 14:15

 Folkene bag Kalkmineløbet ved Mønsted og Daugbjerg kalkgruber er nu klar med endnu et musiknavn til jubilæumskoncerten i Østfjendshallen lørdag den 26. maj.

Der er tale om Hardinger Band, som med 3 af de oprindelige Shu-bi-dua-medlemmer og to øvrige af landets bedste musikere er garanter for massevis af den musik, som Shu-bi-dua i sin tid blev så kendte for. Derudover har Hardinger band netop fået guld for bandets nye CD.

Når løbet i år afvikles Kristi Himmelfartsdag den 10. maj sker det for tiende gang, og det har arrangørerne blandt andet valgt at markere med en jubilæumskoncert i Østfjendshallen som en tak til de omkring 4 - 500 forskellige frivillige hjælpere, der gennem årene har givet en hånd med ved løbene og dermed medvirket til, at alting har klappet så godt, som det normalt er tilfældet ved Kalkmineløbet.

- Hjælpere som i løbet af de sidste 10 år har hjulpet til, kan inden den 15. marts erhverve sig 2 gratis billetter til jubilæumskoncerten i selskab med Hardinger Band og pop-rock-orkestret Moonjam, fortæller Rasmus Jønsson fra løbsudvalget. Moonjam har eksisteret siden 1985, hvor orkestret blev dannet af brødrene Morten og Rasmus Kærså fra henholdsis Sneakers og Danseorkestret. Udover de to bands vil der før og efter koncerten være DJ, som opfylder publikums musikønsker.

Er der billetter i overskud vil de blive sat til salg, så alle kan købe eventuelle resterende billetter. Forud for koncerten tilbyder Mønsted Kulturhus også koncertgæsterne en showtimebuffet, der sælges efter først til mølle princippet og har et begrænset antal pladser.

- Der vil inden længe være flere informationer om billetter og betingelser på Kalkmineløbets backstage-side, fortæller Rasmus.

Startnumrene til Kalkmineløbet den 10. maj er forøvrigt tæt på at være totalt udsolgte.

- Vi har på marathondistancen kun 25 pladser tilbage. På Badman-distancen, der er 52,7 km er der endnu 36 pladser at få, hvorimod den helt lange Dracula-rute kun mangler 5 startnumre i at være udsolgt, fortæller Rasmus Jønsson.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Hjemmeværnets basser kommer gennem Fjends

En stor øvelse bevæger sig fra Hanstholm over Skive til Finderup

Vestfjends i den lyserøde førertrøje

Serveringen foregår i kilt, når tøserne bag Pink Party gentager...

Det er fandme uhyggeligt du!

Husk ekstra underbukser, når du tager til halloween i Daugbjerg...

Minder, mokka og marmorkage

Minderne har man da lov at have. Men man har også lov til at dele dem.

Spænd forklædet: Fars Køkkenskole kommer til Vridsted

Voksne mænd og deres børn holder fri fra mor, mens de laver mad sammen

Rabalderstræde: Smukke Møller rocker Østfjendshallen

Frank Mikkelsen har med gode venners hjælp i hast stablet en koncert...