Kom til info-dag på Skive Tekniske Skole

Lørdag den 16. januar inviterer Skive Tekniske skole til infodag. Her er alle velkomne til at høre mere om skolens forskellige erhvervsuddannelser, Teknisk gymnasium og EUX-uddannelserne.

04. Januar 2016, 14:50

Skive Tekniske skole uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser og ser samtidig en ære i at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt.

En erhvervsuddannelse kvalificerer den enkelte til både arbejde og videregående uddannelse med afsæt i det håndværk, man har valgt.

EUX

En anden mulighed er EUX, hvor håndværksuddannelsen knyttes sammen med en studentereksamen. I dag skal elever og studerende kunne agere i en global sammenhæng på en ansvarlig og bæredygtig måde og erhvervsuddannelserne tilbyder derfor en bred vifte af internationale muligheder i form af praktik i udlandet og studieophold på skoler i udlandet.

Teknisk Gymnasium

Det Tekniske Gymnasium tilbyder flere naturvidenskabelige og teknologiske studieretninger og som noget nyt også en international studieretning. På den internationale studieretning er internationalisering ikke blot en studietur men et ophold på et amerikansk college, som integreres i uddannelsen. Et samarbejde med Aarhus Universitet HIH sikrer et videregående uddannelsesperspektiv indenfor innovation og teknologi.

Man kan endnu lige nå at melde sig på skolens grundforløb eller EUX med start i januar. Der er skolestart mandag den 18. januar.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten