Foto:
Michelle Salanson, Stoholm-pige med eget arkitektfirma Method & Madness, har sammen med Quattro Arkitekterne i Viborg modtaget Arkitekturpris for om- og tilbygningen af Skive-Viborg Hf & VUC bygningen i Viborg. Her ses den nye centralt placerede hovedingang.

Lokal arkitekt tildelt Viborg Kommunes arkitekturpris

Arkitektur Michelle Salanson, Stoholm-pige med eget arkitektfirma Method & Madness, er sammen med Quattro arkitekterne i Viborg netop blevet hædret med hovedpræmien i Viborg Kommunes Arkitekturpris 2016.

21. November 2016, 13:50

Arkitekterne modtog prisen for deres om- og tilbygning af Skive -Viborg HF & VUC i Viborg.

Quattro Arkitekter A/S og Method & Madness Arkitekter vandt i 2013 den indbudte arkitektkonkurrence om udvidelsen af VUCs lokaler i Viborg. Programmet for konkurrencen var bedre sammenhæng mellem de to arkitektonisk vidt forskellige eksisterende bygninger, en ny synlig og centralt placeret hovedindgang, fællesrum/aula i forbindelse med skolens kantine, optimering af undervisningsfaciliteter og etablering af tidssvarende lærer-, og administrationsfaciliteter.

I forbindelse med overrækkelsen af prisen sagde dommer-komiteen blandt andet:

Samlet set er der tale om en om- og tilbygning, der fortjener arkitekturprisen, idet den på bedste vis forener æstetik, funktionalitet, den mulige økonomi og alle de parametre, der kendetegner god arkitektur, som den bundne kunstart, den er.

Det er arkitekterne Michelle Salanson fra Method & Madnes og Oscar Søndergaard fra Quattro arkitekterne, der har haft ansvaret for den arkitektoniske linje. De to kender hinanden fra tidligere samarbejder og fortæller, at de supplerer hinanden godt i processen frem mod målet.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Kultur

Motorsavs-mascara: Knudby har fået en make over

Gør det selv-folket har byforskønnet landsbyen ved Hjarbæk Fjord

Sussi og Leo på Billingescenen

Sikke en fest de har i vente i Sparkær

Ordblind, slagter og nu forfatter

Kis Baadsgaard fra Lånum udgiver erotisk spændingsroman

Mange lagde vejen forbi Løgstrup Lokalarkiv

Da Løgstrup Lokalarkiv forleden havde inviteret til formel åbning af...