Ørslev Kloster har i år slået sig sammen med Ørslevkloster Hovedgård og inviterer til en rundvisning, Arkivfoto

Lokale fortællinger om livet ved Limfjorden

Hen over sommerhalvåret er der mulighed for at få en helt speciel oplevelse, når 12 lokale fortællesteder inviterer på en fortælling om livet i, ved og omkring Limfjorden.

15. Juli 2017, 12:15

Deltagerne har mulighed for at høre fortællinger inden for forskellige temaer, som alle fortælles af stolte, lokale borgere.

I Nordjends kan gæsterne f.eks. komme med på tur mellem vinstokkene, mens der forklares, hvordan vinen dyrkes, og hvordan druerne omdannes til vin. Og som noget helt nyt, har Ørslev Kloster i år slået sig sammen med Ørslevkloster Hovedgård og inviterer til en rundvisning, hvor gæsterne kommer helt tæt på det moderne landbrug på den ene side af gårdspladsen og et arbejdsrefugium med kirke på den anden side.

Fur Museum byder på vulkaner i udbrud og fortællinger om Furs unikke landskab - og på havnen i Glyngøre kan gæsterne høre om og smage på østers direkte fra østersbassinerne hos Glyngøre Shellfish. Dette er blot et udpluk af de oplevelser, Lokale fortællinger 2017 byder på.

Interesserede kan enten købe billetter til fortællingerne online på www.visitskive.dk eller møde op på dagen og betale kontant. Konceptet Lokale Fortællinger er opstået i et samarbejde mellem SET / Skiveegnens Erhvervs og Turistcenter og de øvrige kommuner i Enjoy Limfjorden

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten