Foto: Arkivfoto
Beth Sloth Larsen udstiller genbrugskunst i Mønsted Kalkgruber.

Lokale kunstnere udstiller i Mønsted Kalkværk

Lokale kunstnere udstiller genbrugskunst i kalkgruberne.

08. August 2017, 09:00

I weekenden den 12. og 13. august kan besøgende i Mønsted Kalkgruber se genbrugskunst i det gamle kalkværk. Det er de to lokale Fjends kunstnere Beth Sloth Larsen og Anders Ramsing Vestergaard, som fylder kalkbrænderiet ud med spændende og overraskende værker fra genbrugets univers.

Beth Sloth Larsen har sit eget Galleri Borris ved Sparkær, hvor hun og hendes mand Carsten Bach Sørensen dels udstiller egne værker, dels sælger fine loppefund, og besøgende kan gå på ting-finder-tur. Beth arbejder meget alsidigt med alt lige fra julehjerter i gummi til snitning i frisk træ, som bliver til farvestrålende havekunst. Alt sammen i genbrugsmaterialer.

Anders Ramsing Vestergaard er nabo til kalkgruberne og arbejder fortrinsvist med gammelt jern og natursten, som kombineres iderigt til naturalistiske fugle og dyr. Andre genbrugsværker bliver til væsener, som er mere i fantasiens verden med finurlige finesser og underlige udtryk. Alt jern fra skrotbunken kan bruges og forvandles humoristisk til glæde for øjet.

Der betales almindelig entre til Mønsted Kalkgruber til udstillingen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Hyggeligt julemarked i Løgstrup

Det' sørme, det' snart, december. Og julemarkederne er for...

Kendte navne skal igen filme i Mønsted Kalkgruber

Optagelserne til den nye, store julefim "Julemandens Datter...

Julefrokost i Østfjendshallen for seniorerne

Nyt initiativ fra Østfjendshallen i Mønsted håber at samle omkring...