Projekt Totalhåndbold i Viborg er foreløbig med i opløbet om Danskernes Idrætspris. aRKIVFOTO

Lokalt håndboldprojekt nomineret til idrætspris

Det lokale projekt Totalhåndbold i Viborg er blandt de nominerede til Danskernes Idrætspris.

02. November 2015, 15:50

 Projektet Totalhåndbold i Viborg, der har sit udspring i Mønsted/Sparkær Håndbold, er blandt de tre Midt- og Vestjyske finalister, der i konkurrence med landets øvrige nominerede har muligheden for at vinde Danskernes Idrætspris 2015.

Frem til den 13. november er der finaleafstemning i hver af landets distrikter, hvor man på www.danskernesidrætspris.dk kan gå ind og stemme på sin favorit.

Projektet  er blevet til på initiativ af et par ildsjæle fra Mønsted og Sparkær, blandt andet Flemming Pyro Engberg Jensen.  Sammen med 18 håndboldklubber har han udviklet det omfattende event, der  kulminerede i september med Viborgmesterskaberne i Totalhåndbold, hvor 2200 skoleelever fra 24 skoler i Viborg kommune dystede om at blive Viborgmester. Blandt samarbejdspartnerne har også været Viborg Kommune, DGI og Dansk Håndbold Forbund.

I indstillingen lægges der blandt andet vægt på, at konceptet kan udbredes til hele landet og være med til at skærpe interessen for at spille håndbold. Det fremhæves også at det er et værdiskabende projekt, der er tilpasset, så alle kan være med uanset øvelse.

Stem på din favorit

Danskernes Idrætspris er en pris, der  uddeles af Danmarks Idrætsforbund, DR P4 og E-boks  Prisen går til et projekt, der i særlig grad gavner den lokale foreningsidræt og den overrækkes til vinderen ved DRs show, Sport 2015, lørdag den 9. januar 2016 i Boxen i Herning.

Ud over æren modtager det vindende projekt 50.000 kroner. Derudover er der en kontant præmie på yderligere 50.000 kroner til hjemkommunen.

Indtil den 13. november kan du på www.danskernesidrætspris.dk stemme på din favorit. Her finder man det lokale håndboldprojekt under distrikt midt og vest.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Pragtmål sikrede SIF-fodbold vital sejr

Fodbold - serie 2 for herrer Stoholm IF - Struer Humlum Fodbold 2-1...

Stoholm Håndbold mangler stadig spillere

Håber på, at mange vil møde op til første træning

Stoholm fodbold tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer Hurup IF - Stoholm IF 2-0 (1-0)

Kalkmineløbet sluttede med et brag

Man kan roligt sige, at den tiende udgave af Kalkmineløbet sluttede...

SIF-fodbold tabte topopgøret

Fodbold - serie 2 for herrer Holstebro B - Stoholm IF 2-0 (1-0)