F.v. Annelise Jensen, Grethe Søderberg, Tage Fisker, Bente Hanghøj Christensen og Gitte Lundsgaard mødte op klokken 05.00 og fordrev ventetiden med kaffe og te i medbragt havepavillion.

Morgenfriske i kø for at få billetter til Søs Fenger

Forleden måtte borgerne i Daugbjerg i bogstaveligste forstand stå tidligt op, hvis de ville sikre sig billetter til efterårets koncert med Søs Fenger i forsamlingshuset.

15. August 2016, 13:45

I lørdags havde  foreningen Tråd i Daugbjerg traditionen lavet en lille event ud af forsalget til intimkoncerten, der foregår lørdag den 1. oktober.

Lørdag morgen trakterede foreningen med kaffe og rundstykker til de ventende, og blandt de mest kaffetørstige var formentlig en lille gruppe særligt morgenfriske, som havde valgt at sætte sig i kø udenfor forsamlingshuset allerede klokken 05.00 om morgenen.

Der var nemlig på forhånd solgt en del VIP-billetter, og derfor gjaldt det om at være på stikkerne for at blive blandt de 125 tilhørere, der er plads til i forsamlingshuset.

- Vi havde da heller ikke mindre end 11 personer, der mødte op udenfor forsamlingshuset mellem klokken 5. og 6 om morgenen. fortæller Hans Pedersen, formand for Tråd i Daugbjerg.

De blev dog alle ret hurtigt lukket indenfor i varmen i forsamlingshuset, som de til gengæld ikke måtte forlade igen, hvis de ville sikre deres plads i køen.

Koncerten med Søs Fenger markerer ti-året for koncerter i forsamlingshuset i Daugbjerg.

- Søs Fenger ligger i den dyre ende og vi må forvente et underskud men vi har jo sparet op til det her længe, fordi vi med koncerten gerne vil sige tak til dem, der har støtte vore arrangementer gennem årene, fortæller Hans Pedersen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Fuld sol over Stoholm på en Towli Torsdag

Høje aftentemperaturer, strålende sol, grillmad og kolde fadøl. Så...

Kommende redaktør på Fjends Folkeblad

Journalist Henrik Bagge bliver ny lokalredaktør på Fjends Folkeblad.

Så har Vridsted fået sin dele-bus

9-personers bus kan nu køre borgerne ud i det fri

Løgstrup skole skal have ny leder

Frem til den 24. maj kan interesserede søge stillingen som ny...

Kongenshus Efterskole må lukke

Kongenshus Efterskole er begæret konkurs og må lukke omgående.

Cykelsti til Birkesø næsten færdig

Cykelstien til Birkesø forventes helt klar om en uge eller to. Man må...