F.v. Annelise Jensen, Grethe Søderberg, Tage Fisker, Bente Hanghøj Christensen og Gitte Lundsgaard mødte op klokken 05.00 og fordrev ventetiden med kaffe og te i medbragt havepavillion.

Morgenfriske i kø for at få billetter til Søs Fenger

Forleden måtte borgerne i Daugbjerg i bogstaveligste forstand stå tidligt op, hvis de ville sikre sig billetter til efterårets koncert med Søs Fenger i forsamlingshuset.

15. August 2016, 13:45

I lørdags havde  foreningen Tråd i Daugbjerg traditionen lavet en lille event ud af forsalget til intimkoncerten, der foregår lørdag den 1. oktober.

Lørdag morgen trakterede foreningen med kaffe og rundstykker til de ventende, og blandt de mest kaffetørstige var formentlig en lille gruppe særligt morgenfriske, som havde valgt at sætte sig i kø udenfor forsamlingshuset allerede klokken 05.00 om morgenen.

Der var nemlig på forhånd solgt en del VIP-billetter, og derfor gjaldt det om at være på stikkerne for at blive blandt de 125 tilhørere, der er plads til i forsamlingshuset.

- Vi havde da heller ikke mindre end 11 personer, der mødte op udenfor forsamlingshuset mellem klokken 5. og 6 om morgenen. fortæller Hans Pedersen, formand for Tråd i Daugbjerg.

De blev dog alle ret hurtigt lukket indenfor i varmen i forsamlingshuset, som de til gengæld ikke måtte forlade igen, hvis de ville sikre deres plads i køen.

Koncerten med Søs Fenger markerer ti-året for koncerter i forsamlingshuset i Daugbjerg.

- Søs Fenger ligger i den dyre ende og vi må forvente et underskud men vi har jo sparet op til det her længe, fordi vi med koncerten gerne vil sige tak til dem, der har støtte vore arrangementer gennem årene, fortæller Hans Pedersen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Skal Årets Lokalområde findes i Fjends?

Både Stoholm og Sparkær er nominerede som Årets Lokalområde 2018 i...

Daisy smed kassen på nummer 96

Husdyrenes svar på Caroline Wozniacki leverede til byfest i...

Hed sommer for brandfolkene i Fjends

Brandmænd på arbejde fik serveret bryllupsmenuen ude på marken.

Hej lille ven, velkommen til skolen

Julie fra 6B tog imod Lucas på 6 år, da han startede på Stoholm Skole...

Svend Præst gjorde det igen

Årets sponsorcykelløb rejste 71.000 kroner i Kjeldbjerg

Stoholm skal have ny præst

Sognepræst i Stoholm og Kobberup Else Kaag Bjerg har fået nyt arbejde.