Foto: BenjaminChristensenFoto
De lokale serie 3-puljer i Mønsted, Stoholm, Sparkær og Borup skal dyste indbyrdes i en dymanitpulje. Foto er fra Fjends Cup 2016

Ny dynamitpulje lægger an til Fjends Cup

Stoholm-spiller og tidligere træner i både Stoholm og Søndermarken IK Morten Groth har taget initiativ til et nyt tiltag for fire Fjends Cup klubber i serie 3.

04. April 2017, 16:25

 Det drejer sig om Sparkær, Stoholm, Mønsted og  Borup, som  hver sommer dyster mod hinanden i Fjends Cup og som i år er havnet i samme pulje. Det betyder at rivalerne nu også kan dyste i en turnering i turneringen og inden Fjend Cup. 

Morten Groth er inspireret til initiativet af Lars Nørskov fra Viborg Søndermarken og hans projekt med en dynamitpulje i deres lokale serie 2.

- Vi vil meget gerne være med til at sætte fokus på seriefodbolden i lokalområdet, både for tilskuerne, sponsorerne og ikke mindst de lokale fodboldhelte, som hver weekend kæmper for klubbens logo og farver. I en travl hverdag med skole og lektier for nogen, samt job og børn for andre, skal fodbolden være et frirum til at komme af med opbyggede frustrationer, hylde glæden og fællesskabet, som livet i en fodboldklub giver fortæller Morten Groth.

- Vi vil lave en intern turnering i DBU Jyllands turnering. Dvs. når to af de fire ovennævnte hold spiller mod hinanden, tæller det i et internt regnskab.

Taberen af hvert opgør giver en god gammeldaws kasse øl fra boldklubbens cafeteria med 30 øl i, som sammen deles af de to hold. Noget af det vigtigste ved serie fodbolden er efter kampen, hvor der hygges i omklædningsrummet.

Zwei Grosse Bier Bar i Skive bliver turneringens hovedsponsor. 1. pladsen i dynamitpuljen får 5000,00 på et gavekort, som holdet kan benytte på Zwei Grosse Bier Bar i Skive, mens Ulbjerg Fodboldgolf giver et gavekort på 2.000 kr. til 2. pladsen. Der arbejdes lige nu med endnu flere sponsorpræmier.

Turneringen falder så heldigt, at den sidste spillerunde den 17. juni såmænd består af kampene Mønsted Borup og Sparkær Stoholm.

- Vi arbejder derfor på at få lavet en fantastisk afslutning med diverse kåringer med holdmæssige og personlige præmier. Vi forventer at grille helstegt pattegris og servere fadøl til alle fire hold som tak for en forhåbentlig begivenhedsrig og fed dynamitpulje, slutter Morten Groth.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Det går stadig godt i Sparkær IF

2017 blev endnu et år med mange aktiviteter for de 278 medlemmer af...

Nyt fodboldsamarbejde i Fjends

Hvis det går som folkene bag initiativet håber på, så vil et nyt...

Velbesøgt badmintonstævne i Ørslevkloster

Sport Med 78 deltagere fra 15 forskellige klubber var det et...

Danmarks bedste håndboldpiger blev hyldet

Et stærkt håndboldhold bestående af 8.klassepiger fra Stoholm skole...