Lokale Sonja Hald med Jonas Dahl fra Vridsted i front er på scnen ved Skive Festival 2018.

Også lokale toner på Skive Festival

14. November 2017, 12:35

 Også lokale nye toner, internationale Melodi Grand Prix vindere, gengangere og noget for de unge er med på næste års Skive Skive Festival, som går i luften 31. maj - 2. juni

Udover store, kendte navne som Rasmus Seebach, Nikolaj og Piloterne, Johnny Logan, Carpark North m.m. præsenterer festivalen blandt andet for første gang på scenen også lokale Sonja Hald med Jonas Dahl fra Vridsted i front.

Faktisk er det ikke helt første gang Sonja Hald gæster Skive Festival, for de var gæstestjerner på scenen med TV-2 på dette års festival. Men det er første gang de spiller deres egen koncert på Skive Festival. Derudover kan især de unge piger se frem til at høre Citybois på Skive Festival, så måske man nu skal tilføje en Skive Festival billet til julegaveønskerne, imens den er billig.

For det ældre publikum vil der være en kavalkade af Brødrene Olsen hits ikke mindst Smuk som et stjerneskud og sidst men ikke mindst gentages sidste festivals succes med Rocazino, som leverede en legendarisk optræden.

Skive Festival fortsætter i løbet af ugen med at offentliggøre toppen indenfor dansk live musik i form af et par ekstra hovednavne til øverst på plakaten.

Fredag den 24. november holder Skive Festival 24 timers Black Friday salg med rabat på billetten og den 23. august afholder Skive Festival Afterparty med Kim Larsen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Viborg-kor synger julen ind i Mønsted

Torsdag den 14. december er der julekoncert i Mønsted Kirke med det...

Swingende julekoncert i Stoholm med Viborg Big Band

Viborg Big Band sætter skub i julestemningen, når de søndag aften...

Banevejen i Viborg åbner midt i december

Det bliver lettere at komme igennem Viborg i myldretiden, når...

Juleweekender på Hjerl Hede

Her er i december kan du i weekenderne på Hjerl Hede opleve de mange...

Så starter tilmelding til jubilæumsløbet

Fredag morgen den 1. december starter salget af startnumre til den...

Hyggeligt julemarked i Løgstrup

Det' sørme, det' snart, december. Og julemarkederne er for...