Initiativ-tagerne Catarina Boldrup og Svend Bech foran Laredo

Retro-fester på Laredo er populære

05. Februar 2013, 11:51
Af Britta Kristiansen

Laredo i Sundstrup var det store hit for mange, der gik i byen i 70'erne og 80'erne. Og Laredo har nu fået sin anden ungdom. Foreløbig to fester har været total udsolgte i løbet af de første to uger af billetsalget. Derfor er der planlagt endnu to fester på Laredo. Det sker den 8. marts og den 3. maj.

Sven Bech, der står bag de nye fester, er selv meget imponeret over, at så mange har vist sig at have interesse for at deltage i de nostalgiske fester:

- Jeg var godt klar over, at der sikkert ville blive udsolgt første gang. Men også anden gang var der udsolgt i løbet af to uger. Og der er allerede solgt mange billetter til festen i marts, så det er rigtig dejligt.

Alt er holdt i den stil, som der var på Laredo før hen. Det vil sige, at musikken også fortrinsvis er 70'er og 80'er musik. Og der er ikke noget Kandis-musik her. Det kan man få andre steder, mener Sven Bech.

Det har vist sig godt at kunne betale sig at satse på gode bands og gode DJ's til festerne, fortæller Sven Bech. Og det har også vist sig at være populært, at festerne starter tidligt og slutter allerede klokken 01. Dermed kan folk komme i seng i ordentlig tid og få noget ud af dagen efter. Sikkert nok en væsentlig fordel for målgruppen, der er voksne mennesker.

Man kan ikke købe billet i døren - kun billetter i forsalg. Og ganske som »i de gode gamle dage«, så kan man heller ikke bruge Dankort på Laredo. Der bliver indsat busser til festerne på Laredo.

Disse oplyses om i en senere annonce i Fjends Folkeblad

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Foredrag i Stoholm om sund mad i hverdagen

Tirsdag den 30. maj fortæller klinisk diætist Line Krogsgaard i...

Indvielse ved Mønsted Kalkgruber udsættes

Datoen for indvielse ved Mønsted Kalkgruber rykkes til omkring 1....

"Dødekult, kæmpegrave og spøjse skikke"

"Hvad ved du egentlig om de gamle gravritualer? Hvorfor blev man...

Fælles cykelture for seniorer i Fjends

Ældre Sagen Fjends- Karup lancerer som noget nyt sommercykling for...

100-årig har ikke tid til at kede sig

Valborg Kristensen i Sjørup klarer stadig det meste selv. Går tur i...

Plads til flere kræmmere

Stadig muligt at få en stadeplads til Mønsted Kro Marked i juni.