Initiativ-tagerne Catarina Boldrup og Svend Bech foran Laredo

Retro-fester på Laredo er populære

05. Februar 2013, 11:51
Af Britta Kristiansen

Laredo i Sundstrup var det store hit for mange, der gik i byen i 70'erne og 80'erne. Og Laredo har nu fået sin anden ungdom. Foreløbig to fester har været total udsolgte i løbet af de første to uger af billetsalget. Derfor er der planlagt endnu to fester på Laredo. Det sker den 8. marts og den 3. maj.

Sven Bech, der står bag de nye fester, er selv meget imponeret over, at så mange har vist sig at have interesse for at deltage i de nostalgiske fester:

- Jeg var godt klar over, at der sikkert ville blive udsolgt første gang. Men også anden gang var der udsolgt i løbet af to uger. Og der er allerede solgt mange billetter til festen i marts, så det er rigtig dejligt.

Alt er holdt i den stil, som der var på Laredo før hen. Det vil sige, at musikken også fortrinsvis er 70'er og 80'er musik. Og der er ikke noget Kandis-musik her. Det kan man få andre steder, mener Sven Bech.

Det har vist sig godt at kunne betale sig at satse på gode bands og gode DJ's til festerne, fortæller Sven Bech. Og det har også vist sig at være populært, at festerne starter tidligt og slutter allerede klokken 01. Dermed kan folk komme i seng i ordentlig tid og få noget ud af dagen efter. Sikkert nok en væsentlig fordel for målgruppen, der er voksne mennesker.

Man kan ikke købe billet i døren - kun billetter i forsalg. Og ganske som »i de gode gamle dage«, så kan man heller ikke bruge Dankort på Laredo. Der bliver indsat busser til festerne på Laredo.

Disse oplyses om i en senere annonce i Fjends Folkeblad

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Bjergsnæs GymnastikGalla i Tinghallen

Bjergsnæs Efterskole har samlet nogle af landets dygtigste...

Løgstrup indvier sin bid af Himmerlandsstien

Lørdag den 26. april er der officiel indvielse af Himmerlandsstien i...

Bach-koncert i kirken

Søndag den 27. april spiller organist Klaus Telling to suiter af J.S....

Guld på Godset på Staarup Hovedgaard

Danmarks Radio er for øjeblikket i gang med at optage ti nye...

Vennepar fra Fjends er nye forpagtere af Ishuset i Dollerup

Skærtorsdag åbner ishuset i Dollerup med nye forpagtere fra Daugbjerg...

Viborg Ungdomsskole åbner dørene

Tirsdag aften den 25. marts åbner Viborg Ungdomsskole dørene til et...