Initiativ-tagerne Catarina Boldrup og Svend Bech foran Laredo

Retro-fester på Laredo er populære

05. Februar 2013, 11:51
Af Britta Kristiansen

Laredo i Sundstrup var det store hit for mange, der gik i byen i 70'erne og 80'erne. Og Laredo har nu fået sin anden ungdom. Foreløbig to fester har været total udsolgte i løbet af de første to uger af billetsalget. Derfor er der planlagt endnu to fester på Laredo. Det sker den 8. marts og den 3. maj.

Sven Bech, der står bag de nye fester, er selv meget imponeret over, at så mange har vist sig at have interesse for at deltage i de nostalgiske fester:

- Jeg var godt klar over, at der sikkert ville blive udsolgt første gang. Men også anden gang var der udsolgt i løbet af to uger. Og der er allerede solgt mange billetter til festen i marts, så det er rigtig dejligt.

Alt er holdt i den stil, som der var på Laredo før hen. Det vil sige, at musikken også fortrinsvis er 70'er og 80'er musik. Og der er ikke noget Kandis-musik her. Det kan man få andre steder, mener Sven Bech.

Det har vist sig godt at kunne betale sig at satse på gode bands og gode DJ's til festerne, fortæller Sven Bech. Og det har også vist sig at være populært, at festerne starter tidligt og slutter allerede klokken 01. Dermed kan folk komme i seng i ordentlig tid og få noget ud af dagen efter. Sikkert nok en væsentlig fordel for målgruppen, der er voksne mennesker.

Man kan ikke købe billet i døren - kun billetter i forsalg. Og ganske som »i de gode gamle dage«, så kan man heller ikke bruge Dankort på Laredo. Der bliver indsat busser til festerne på Laredo.

Disse oplyses om i en senere annonce i Fjends Folkeblad

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Mange udstillere og værker på vej til forårsudstiling i Stoholm

I næste weekend er der for 34. gang forårsudstilling i Stoholm.

Vær med til at udvikle Nordfjends

Nordfjends-projekt skydes i gang med borgermøde den 5. marts samt en...

Udsigt til ny udstillerrekord på Ferie for Alle

Igen i år vil over 1.000 udstillere på Ferie for Alle friste med...

Om at gøre en forskel i verdens brændpunkter

Chefpolitiinspektør Kai Vittrup fortæller på Fjandbohus om sin...

Mies otte år med spiseforstyrrelse

Onsdag den 18. februar fortæller den tidligere Stoholm-pige Mie Bech...

Kurt Ravn i Vridsted Kirke

Onsdag den 25. marts bydes foråret velkommen ved en koncert med...