Statsminister Lars Løkke Rasmussen har meddelt, at det bliver ham, der deltager i fejringen af det renoverede Mønsted Kalkguber den 1. september.

Statsministeren klipper den røde snor ved Mønsted Kalkgruber

Det bliver landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen, der fredag den 1. september klipper snoren, når Mønsted Kalkgruber fejrer afslutningen på flere års renovering og ombygning af stedet.

12. August 2017, 13:35

- Statsministeriet har netop meddelt, at Lars Løkke Rasmussen kommer til indvielsen. Det sker efter at vi først på sommeren blev enige om at gøre et forsøg og skrive til statsministeriet. Vi hørte ikke noget derfra og troede egentlig, vi ville få et afslag på vores henvendelse, siger Claus Clausen, formand for bestyrelsen for den selvejende institution Mønsted Kalkgruber og byrådsmedlem for Venstre.

Statsministeren lægger vejen forbi indvielsen i Mønsted i forbindelse med et andet besøg i Jylland den dag. Derfor vides det endnu ikke præcist, hvordan dagens program i Mønsted bliver.

- Vi skal nu planlægge de praktiske detaljer med ministersekretæren men foreløbig regner vi stadig med at snoren klippes sidst på formiddagen, fortæller Claus Clausen.

Med statsministerbesøget føler han, at stedet har gjort noget af et scoop.

Egentlig var det planen at miljø-og fødesvareminister Esben Lund Larsen (V skulle komme, men han kunne ikke på den fastsatte dato og det samme gjaldt justitsminister Søren Pape Poulsen (K), der også var forhindret.

- Vi fik så meddelelsen fra statsministeriet om, at vi ikke behøvede at lede længere, men at statsministeren selv kommer, fortæller en glad Claus Clausen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Hærvejsmarchen fylder 50 år

Alle sejl er sat til ved Hærvejsmarchens 50 års jubilæum.

Burhan G åbner Snapsting

To store musiknavne åbner årets Snapsting på Nytorv i dag .

Kreative kvinder og vilde blomster i Mønsted

Området ved det gamle Kalkværk ved Mønsted Kalkgruber får søndag den...

Vikingekvinder styrer i årets Billingespil

Rebelske og snedige vikingekvinder tager styringen i dette års...

Tag med på bustur gennem Skjern Enge

Der venter en naturoplevelse lidt udover det sædvanlige, når Fjends...

Mercantec på landets største messe for entreprenør- og anlægsbranchen

Byggebranchen har stort behov for faglært arbejdskraft. Hør om de...