Statsminister Lars Løkke Rasmussen har meddelt, at det bliver ham, der deltager i fejringen af det renoverede Mønsted Kalkguber den 1. september.

Statsministeren klipper den røde snor ved Mønsted Kalkgruber

Det bliver landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen, der fredag den 1. september klipper snoren, når Mønsted Kalkgruber fejrer afslutningen på flere års renovering og ombygning af stedet.

12. August 2017, 13:35

- Statsministeriet har netop meddelt, at Lars Løkke Rasmussen kommer til indvielsen. Det sker efter at vi først på sommeren blev enige om at gøre et forsøg og skrive til statsministeriet. Vi hørte ikke noget derfra og troede egentlig, vi ville få et afslag på vores henvendelse, siger Claus Clausen, formand for bestyrelsen for den selvejende institution Mønsted Kalkgruber og byrådsmedlem for Venstre.

Statsministeren lægger vejen forbi indvielsen i Mønsted i forbindelse med et andet besøg i Jylland den dag. Derfor vides det endnu ikke præcist, hvordan dagens program i Mønsted bliver.

- Vi skal nu planlægge de praktiske detaljer med ministersekretæren men foreløbig regner vi stadig med at snoren klippes sidst på formiddagen, fortæller Claus Clausen.

Med statsministerbesøget føler han, at stedet har gjort noget af et scoop.

Egentlig var det planen at miljø-og fødesvareminister Esben Lund Larsen (V skulle komme, men han kunne ikke på den fastsatte dato og det samme gjaldt justitsminister Søren Pape Poulsen (K), der også var forhindret.

- Vi fik så meddelelsen fra statsministeriet om, at vi ikke behøvede at lede længere, men at statsministeren selv kommer, fortæller en glad Claus Clausen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Rikke Nielsen fortæller i Stoholm

Torsdag den 5. april kommer Rikke Nielsen, tidligere professionel...

Borgermøde om udviklingen af Mønsted

Onsdag den 21.februar afholder Mønsted Lokalråd et borgermøde i...

så skal tønderne have tæsk

Det er fastelavn og det betyder massevis af tøndeslagning og...

Historisk foredrag om jordemødre i Fjends

Magne Juhl, der er dedikeret slægtsforsker og lokalhistoriker, har...