Foto: Privatfoto
Borde-bænkesættene ved Jordbro Å i Stoholm har flere gange været udsat for hærværk. Senest tirsdag aften,hvor gerningsmændene dog blev taget på fersk gerning.

Stoholm-borger tog hærværksmænd på fersk gerning

Martin Bay Kristensen med adresse i Ågade i Stoholm overraskede sent tirsdag aften 4 unge mænd, mens de var i færd med at lave hærværk ved Jordbro Å..

25. April 2018, 11:30

- Lige efter fodboldkampen mellem Liverpool og Roma (ca. kl. 22:45), så jeg en bil køre ned til broen ved jordbro Å i Stoholm.Jeg kan se fra mit vindue, at der stiger flere personer ud af bilen ved broen, og at de har travlt med noget dernede, fortæller Martin Bay Kristensen og fortsætter:

Lidt efter går 2 personer ud midt på broen med et af vore bord/bænkesæt og begynder at svinge det frem og tilbage for til sidst at kaste det ud midt i åen.

Jeg råbte til min store søn, at han skulle følge efter mig ned til åen og tage et billede af bilen med sin mobil, hvis vi ikke kunne få dem til at stoppe.

På vej derned kommer bilen bakkende i høj fart op mod os.

Vi fik stoppet 4 unge mænd og spurgt, om de lige har kastet noget i åen. De røg alle 4 cigaretter og havde hver en øldåse i hånden. Desuden hang der en tom øldåse på bilens antenne!

De ville ikke lige indrømme noget.

De fik herefter valget mellem at følge med ned til åen og fiske bord/bænksættet op, så det kunne komme på plads igen, ellers ville jeg straks kontakte politiet.

De valgte så at følge med til åen og få det hele bragt i orden.

Jeg sagde til dem, at jeg håber, at de nu har lært, at de skal opføre sig ordentligt, da jeg lod dem slippe billigt, måske for billigt.

For cirka 2 mdr. siden forsvandt et mindre bord/bænksæt til børn.

Jeg glemte at spørge de 4 unge mænd, om de kender noget til den sag.

For ca. 3 uger siden var der nogen, der har tømt en pulverslukker i nærheden af broen og smidt den op på baneskråningen. Det kan være den pulverslukker, som blev stjålet ved indbrud på Lundgårdsvej, som der stod skrevet om i Fjends Folkeblad, fortæller Martin Bay Kristensen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Fuld sol over Stoholm på en Towli Torsdag

Høje aftentemperaturer, strålende sol, grillmad og kolde fadøl. Så...

Kommende redaktør på Fjends Folkeblad

Journalist Henrik Bagge bliver ny lokalredaktør på Fjends Folkeblad.

Så har Vridsted fået sin dele-bus

9-personers bus kan nu køre borgerne ud i det fri

Løgstrup skole skal have ny leder

Frem til den 24. maj kan interesserede søge stillingen som ny...

Kongenshus Efterskole må lukke

Kongenshus Efterskole er begæret konkurs og må lukke omgående.

Cykelsti til Birkesø næsten færdig

Cykelstien til Birkesø forventes helt klar om en uge eller to. Man må...