Stoholm Håndbold søger stadig spillere, der har lyst til at jagte sejre i 1. division.

Stoholm Håndbold mangler stadig spillere

Håber på, at mange vil møde op til første træning

18. maj 2018, 08:00

 Tirsdag aften er der første træning for Stoholm Håndbold. Og det er ganske spændende, hvem der dukker op. For efter Stoholm Håndbold pludselig fik lov at blive i 1. division efter HC Midtjyllands konkurs, så har det kogt i kulissen i den lokale klub:

- Vi kæmper en kamp, og det er ikke den nemmeste, siger sportschef Carsten Andersen, der håber på, at man ender op med 25-28 mand, der skal til for at stille med både første- og andet-hold.

Stoholm Håndbold mistede en del spillere, da nedrykning til 2. division så ud til at blive en realitet næste sæson: Tre spillede stoppede med håndbold og 5-6 andre havde allerede lovet sig væk til andre klubber, da det pludselig stod klart, at Stoholm alligevel skal spille i 1. division i den kommende sæson.

Carsten Andersen har i øjeblikket aftale med 12-13 spillere og yderligere nogle stykker har vist interesse. Han håber på, at det lykkes at få skabt fuldt hold. Måske er der nogle, som ikke får spilletid i deres klubber, som har lysttil at få spilletid i 1. division.

For Carsten Andersen står en ting dog klart:

- Hvis vi skal have et hold i 1. division på længere sigt, så skal vi være kontrakt-klub. På den måde får vi muligthed for eksempelvis at leje spillere i ligaen, som måske ikke får nok spilletid. Så plejer liga-klubberne gerne at ville leje dem ud billigt. Og det skal vi kunne, siger Carsten Andersen, der fortæller, at man i Stoholm IF i øjeblikket taler om, hvorvidt man skal være kontrakt-klub:

- Og her mener jeg ikke, at vi skal give hverken 50.000 eller 60.000 kroner til spillere. Det kan økonomien i en klub som Stoholm ikke holde til. Men det er nødvendigt, at vi kan leje spillere, hvis vi skal klare os mere end en enkelt sæson i 1. division, siger sportschefen.

Træner-situationen i klubben har løst sig. Her bliver det Allan Kjær som træner og Torben Simonsen som assistenttræner - og det skal nok blive godt, lover Carsten Andersen.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Nyt nederlag til Stoholm - nu venter gyser

Lørdagens bundkamp mod Thisted bliver forbudt for børn

Cykelcrossere pløjer Lånum op

Fart, mudder og ræs! Sportspladsen i Lånum danner rammen om...

Prøveskydning på Skytternes Dag

Fjends Skytteforening inviterer til åbent hus lørdag

Stoholm tabte klart til topholdet

Skarpe sallingboere kom, så og sejrede

Flyvende Peder T. danmarksmester igen

Peder T. Jensen fra Romlund har vundet DM i rallycross for 10. gang

Stoholm Atletik holdt medaljefest i rekordregn

20 unge atleter gjorde Stoholm ære til Nordvestjyske Mesterskaber