Der bliver stadig større interesse fra hele landet for Amatørkunstneres Forårsudstilling i Stoholm. aRKIVFOTO

Stor forhåndsinteresse for kunstudstilling i Stoholm

I weekenden 12. og 13. marts slår Fjends Kunstforening dørene op til Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2016 og meget tyder på mange deltagere.

05. Januar 2016, 12:55

 Udstillingen bliver nummer 35 i rækken og som i de foregående år afholdes arrangementet i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Forhåndsinteressen for at deltage er stor.

- Det seneste år har vi i Fjends Kunstforening oplevet en kontinuerlig tilstrømning af nye medlemmer fra hele landet. Vi mærker også en øget interesse omkring overnatning på Stoholm Vandrerhjem i

forbindelse med udstillingen. Noget tyder på, at den kommende udstilling kan gå hen og presse rammerne for, hvad vores materiel og faciliteterne kan klare, fortæller kunstforeningen i en pressemeddelse.

Udstillingen henvender sig til alle, der arbejder med kunst og kunsthåndværk på amatørplan. Det vil sige, at deltagerne ikke må have kunsten som levevej eller hovedindtægt.

Udstillerne får, uanset kunstnerisk niveau, en

mulighed for at vise deres værker frem. Fem uvildige censorer bedømmer de udstillede værker. Lørdag eftermiddag kan udstillerne møde censorerne og få råd og vejledning.

Tema om Flygtninge

Bestyrelsen for Fjends Kunstforening har besluttet, at Amatørkunstnernes Forårsudstilling i år, skal have et tema. Årets tema hedder Flygtninge. Det er ment som et tilbud. Udstillerne kan således vælge at lave værker, der passer til temaet eller lade være, eller begge dele. Censorerne bedømmer alle de udstillede værker uafhængigt af temaet.

Man skal være medlem af Fjends Kunstforening for at kunne udstille på Amatørkunstnernes Forårsudstilling. Medlemmerne får i januar besked om tilmeldingen via brev eller e-mail.

Nye udstillere kan stadig nå at være med. De skal blot henvende sig til foreningens sekretær. Kontaktoplysninger fremgår af kunstforeningens hjemmeside.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Og så blev der tændt op i bålet

En flok friske børn prøvede i går at være spejder for en dag i...

Trusser med dyreprint: Modeshow for sjov med Cirkelines

268 kvinder var til modeshow i Løgstrup

Ja nemlig ja! Stoholm asfalteret torsdag

Der er nu åbent for gennemkørsel ad Vestergade og Nørregade

De gode feer på Bøgely

Personalet på Plejecenter Bøgely i Hald er modtager af Månedens Buket