Foto: Charlotta Miranda-Dam
Der er en markant tilslutning til lederuddannelserne på Asmildkloster Landbrugsskole til februar. pressefoto Charlotta Miranda-Dam

Stor interesse for Landbrugets Lederuddannelse

45 studerende er klar til at starte på Landbrugets Lederuddannelse den 1. februar

04. Januar 2016, 14:50

Asmildkloster Landbrugsskole kan notere sig, at interessen for og anerkendelsen af Landbrugets Lederuddannelser er stor. Det vidner den enorme interesse og de markante tilmeldingstal om. Allerede før nytår var der 45 tilmeldt lederuddannelsen på Asmildkloster Landbrugsskole.

Den store interesse for uddannelserne som Produktionsleder og Agrarøkonom der blev vist på informationsmødet den 5. november sidste år, er nu ved at blive omsat i tilmeldinger til de 2 lederuddannelser inden for landbruget.

Lige nu kan Asmildkloster skrive 30 produktionsledere og 15 Agrarøkonomer på tilmeldingslisterne det er en markant tilslutning til skolens lederuddannelser.

Det tegner godt for Dansk landbrug og rekrutteringen af nye ledere, at interessen for uddannelse og udvikling er stor blandt de yngre kræfter siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen

Produktionslederuddannelsen og Agrarøkonomuddannelsen ser således ud til at få god tilslutning, når de 2 uddannelser starter om en lille måned.

på Asmildkloster Landbrugsskole

Skolen fortæller, at man har lagt sig i selen for, at både den nye uddannelse som Produktionsleder og det sidste hold Agrarøkonomer (Ny AØ-uddannelse kommer fra efteråret 2016) får kompetente underviserkræfter.

- Vi klar til at udfordre den enkelte både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt og det bliver der taget godt imod hos de kommende studerende,f ortæler forstander Lars Møgelbjerg Andersen.

En lederuddannelse i Landbruget skal udvikle den enkelte landmand. Det er landmandens viden, færdigheder og holdninger der kan flytte noget. Der kræves personlige kompetencer i top uanset hvilke mål og drømme der driver den enkelte studerende det vil vi med Landbrugets Lederuddannelse give vores bidrag til,slutter forstanderen.

De 2 lederuddannelser starter begge den 1. februar 2016 og for Virksomhedsledere

er det absolut sidste chance for at gennemføre Agrarøkonomuddannelsen på 20 uger.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten