Tirsdag aften bliver Stoholm lidt mere festlig at se på....

Vær med til at udsmykke Stoholm med StreetArt

Tirsdag aften i festugen står i det kreative tegn. I teltet på torvet i Stoholm arrangeres der en rigtig krea aften, hvor deltagerne blandt andet kan være med til at udsmykke byen med nørklerier.

17. August 2016, 16:39

Nørklet spindelvæv i træerne, en  hæklet lille blomst, der titter frem fra en mur,  eller brosten, der pludselig får mønster af strikkede "huer" i forskellige farver.

Det er kun fantasien, der sætter en stopper for, hvordan man med små midler kan gøre Stoholm lidt mere festlig at færdes i til daglig. Og tirsdag aften den 23. august kan du være med til en kreativ aften i teltet, hvor man udover at hygge sig, også kan deltage i projekt "Street Art", der vel bedst kan oversættes med "gadekunst".

Bag aftenen står " Stoholm Krea-Klub", som  i vinterhalvåret mødes en gang i måneden for at hygge sig sammen omkring kreativt arbejde. I klubben er der p.t. kun kvinder men mænd er også meget velkomne, understreger Henriette Nielsen fra Krea-klubben.

Hun og Nina fra Si-Ki Garn butikken i byen er blandt initiativtagerne til den kreative aften. Hos Si-Ki Garn findes der nemlig også en gruppe af kreative mennesker, der jævnligt mødes.

- Der er allerede nogle projekter undervejs til udsmykningen, som vil blive præsenteret i gade billedet samme aften, fortæller Henriette Nielsen.

Man behøver ikke at deltage i projekt "Street Art" for at være med i teltet. Alle med lyst til at  hygge sig i et kreativt selskab er velkomne til en aften, hvor man også kan lave sin egen lille udstilling af ting, man har lavet.

Der serveres et glad vin og med lidt godt til undervejs og så trækkes der forøvrigt 2 gavekort til Si-Ki garn blandt deltagerne.

Billetter skal købes på forhånd og helst inden den 19. august hos Si-Ki garn i Vestergade.

 

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Vestfjends i den lyserøde førertrøje

Serveringen foregår i kilt, når tøserne bag Pink Party gentager...

Det er fandme uhyggeligt du!

Husk ekstra underbukser, når du tager til halloween i Daugbjerg...

Minder, mokka og marmorkage

Minderne har man da lov at have. Men man har også lov til at dele dem.

Spænd forklædet: Fars Køkkenskole kommer til Vridsted

Voksne mænd og deres børn holder fri fra mor, mens de laver mad sammen

Rabalderstræde: Smukke Møller rocker Østfjendshallen

Frank Mikkelsen har med gode venners hjælp i hast stablet en koncert...

Mindfulness i Kobberup Kirke

Få pulsen i bund, og tænd et lys for en, du holder af