Foto: Arkivfoto
Udviklingen i Løgstrup-området i de kommende er i fokus på vælgermødet.

Valgmøde om udvikling af Løgstrup-området

De to Løgstrup-kandidater til kommunalvalget, Dan Sauer Nielsen (S) og Anders Jensen (V), er arrangører af et valgmøde tirsdag den 7. november i Løgstrup Hallens cafeteria. Her vil Løgstrup områdets udvikling i de kommende år vil være til debat.

27. Oktober 2017, 12:10

De to kandidater har inviteret forskellige indlægsholdere med til mødet. De vil informere om byfornyelse, kollektiv trafik og lokalområderne.

Jens Jørgen Nielsen og Boligselskabet Viborg orienterer om et byggeprojekt på Vordevej, Kenneth Nielsen og Steffen Vestergård fortæller om planerne for boliger på stationsområdet i Løgstrup. Pia Hall Andersen kommer med et indlæg om kollektiv trafik, som blev et varmt emne hen over sommeren, da regionen stillede forslag om nedlæggelse af lokale busruter.

Fra lokalområderne Hjarbæk og Knudby kommer Peter Blach, fmd. for Viborg Sejlklub, Leif Tipsmark fra sjægtelauget og Birte Phillips, fmd. for Tårup Borgerforening og fortæller om deres ønsker til udvikling de kommende år.

Anders Jensen og Dan Sauer Nielsen vil derudover fortælle om deres politiske ambitioner for arbejdet i byrådet. Der vil være plads til debat om alle emner, som er vigtige for Løgstrup området og for Viborg Kommune i det hele taget.

Vi vil med debatmødet gøre kommunalvalget levende og sætte fokus på Løgstrup-området, som et stærkt bosættelsesområde i kommunen, fortæller Dan Sauer Nielsen. De inviterede indlægsholdere vil gøre aftenen til et kombineret debat- og informationsmøde, hvor kommende lokale projekter vil blive belyst, supplerer Anders Jensen.

Med det fælles debatmøde vil vi give mulighed for, at lokale vælgere kan inspirere os, udover det kendskab vi allerede har til ønsker, der skal arbejdes for de kommende år, slutter de to lokale kandidater.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Besøg to messer i Nr. Søby på søndag

På søndag kan du igen besøge to større konfirmand- og festmesser i Nr...

Åbent for tilmelding til amatørkunstens udstilling i Stoholm

Den 10. og 11. marts slår Fjends Kunstforening igen dørene op til...

Læsegrupper for borgere med stress, angst og depression

Viborg Bibliotekerne og Sundhedscenter Viborg følger op på succesen...

Forsvarsministeren til politisk møde i Stoholm

Østfjends Venstre indleder det nye år med et politisk møde med besøg...