Foto:

Vil gerne støtte en god sag

Ældre Sagen. Det var egentlig en telefonopringning med et tilbud om at blive medlem af Ældre Sagen, der fik Birgit Thordal Christensen til at sige ja tak til et medlemsskab af Ældre Sagen til sig selv og gemalen Erik.

21. November 2016, 13:50

På det tidspunkt var hun slet ikke klar over, at der eksisterer en lokalafdeling af foreningen, som udover at være lokal, også står bag en række tiltag og aktiviteter i både Fjends og Karup-området. Hun og Erik var heller ikke klar over at der følger mange rabatter og andre fordele med et medlemskab. De har først og fremmest meldt sig ind, fordi de gerne vil støtte det, de mener, er en god sag.

Birgit er 62 år og stadig på arbejdsmarkedet som lærer på Stoholm skole, og selvom Erik er lidt ældre og i år har fået titlen som pensionist arbejder han også stadig som landmand på familiens gård i Rørgård.

- Men man tænker nok mere på, at det kommer tættere på, at man også selv bliver gammel på et tidspunkt. Samtidig vil vi jo godt støtte en god sag, som vi mener Ældre Sagen er. Vi synes foreningen med formand Bjarne Hastrup har arbejdet godt for en række sager. Så det var jo nok derfor vi valgte at melde os ind i foreningen, fortæller Erik og Birgit.

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Knud standser tog ved Sparkær

Et træ på skinnerne forsinkede togtrafikken i stormen

Stoholm Fjernvarme sparer penge med varmepumper

Din varmeregning forbliver uændret med ny investering til 14...

Senior-træf med yeehah-hatten på

Viborg Kommunes ældre mødte ind til bugnende motionsbuffet

Her har de ikke hørt om regneark

Sparkær modtog lørdag prisen som Årets Lokalområde