Elever fra Skive Tekniske Skole bød på smagsprøver med fiskefyld

Vridsted viste byen frem

Søndag havde Vridsted inviteret til Havørredens Dag og til stor glæde for folkene bag arrangementet blev det en invitation, som mange tog imod.

15. August 2017, 10:35

- Der har allerede være rigtig mange forbi. Flere af dem har været folk udefra, fra blandt andet Skive og Viborg-området, som måske kunne være interesserede i at flytte til byen, så vi er nok lidt høje lige nu, fortalte en af initiativtagerne, Aase Mørk fra byens sammenrend først på eftermiddagen.

Et af formålene med Havørredens Dag var netop at vise, hvad Vridsted kan byde på og dermed måske give nye familier lyst til at slå sig ned i byen.

Der var også åbent hus på skolen, i vuggestuen, børnehaven og forsamlingshuset samt i Vestfjendshallen, hvor der var udstilling med en ny renoveringsplan for hallen.

Havørredens Dag var lagt i forbindelse med den årlige fiskekonkurrence i Karup Å. Derfor var der blandt aktiviteterne i byen også smagsprøver på havørreder, tilberedt og serveret af elever fra Skive Tekniske skole.

Stor interesse var der også for udstillingen af et miljørigtigt og bæredygtigt demohus, en såkaldt Easy Dome, tegnet af den færøske arkitekt Kri Thomsen, som selv var til stede. I løbet af dagen bad flere interesserede om at få konkrete tilbud på de kubeformede huse.

Besøg af borgmester og borgmesterkandidat

Flere politikere havde også valgt at lægge søndagsturen omkring Vridsted. Udover borgmester Torsten Nielsen havde det lokale byrådsmedlem Claus Clausen (V) fra Vroue inviteret sin politikerkollega og borgmesterkandidat Ulrik Wilbek til en rundtur i den vestligste del af kommunen.

Blandt et af dagens mere højtflyvende tilbud var også at se Vridsted i helikopterperspektiv. En helikopter tilbød dagen igennem at flyve børn og voksne på rundture over byen og den mulighed var der mange, der valgte at slå til på.

Se flere fotos fra dagen her..

Ordet er dit
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt

Nye overvejelser sætter planlagt fjernvarmeprojekt i Stoholm på stand by

Bestyrelsen for Stoholm overvejer i øjeblikket to alternative...

Fin opbakning til Store Legedag i Vestfjends

Torsdag i vinterferien kunne ferieramte børn hygge sig sammen i...

Katten slået af tønden i blæst og sne

I søndags var der fastelavnsarrangementet ved Stoholm Kirke og her...

Formand sagde farvel efter 11 år med 13 koncerter i Daugbjerg

Efter 11 år med i alt 13 koncerter i Daugbjerg takkede Hans Pedersen...

Viborg Kommune har lavet aftale om herreløse katte

Fra den 1. marts og foreløbig året ud kan borgere i Viborg Kommune,...