Stoholm planlægger gæstebud

Fjends Gymnastikforening efterlyser værtspar, som vil lægge hus til en aften med såvel velkendte som nye mennesker i Stoholm. Tour de Stoholm finder sted den 6. april næste år.

29. august 2012, 12:57
Arrangørerne efterlyser 15 værtspar i Stoholm

- Lær nye folk at kende i din by.....

Det er en af grundtankerne bag et nyt tiltag, som Fjends Gymnastikforening i disse dage er ved at sætte i søen i Stoholm. I løbet af en enkelt aften er det tanken, at 120 borgere fra byen mødes på kryds og tværs i private hjem for at spise henholdsvis forret ét sted, hovedret i et andet hjem og dessert et tredie sted. Aftenen slutter af med en fælles afslutningsfest i Stoholm Fritids- og kulturcenter, hvor man så kan gense alle dem, man har mødt i løbet af aftenen.

»Tour de Stoholm« hedder arrangementet, og det er planen, at deltagerne skal kunne sætte sig til bords lørdag den 6. april næste år. Arrangørerne bag aftenen efterlyser derfor allerede nu 15 værtspar, som har lyst til at lægge hus til en 3 retters menu for 3 andre par. Gæsterne »skiftes ud« efter hver ret, sådan at forstå, at man som værtspar altså får besøg af i alt 18 gæster, mens gæsterne i løbet af aftenen bliver budt indenfor i tre forskellige hjem, hvor de møder i alt 18 forskellige personer.

Alle deltagere betaler et beløb for at være med og som værtspar får man udbetalt et nærmere fastsat beløb til indkøb af mad.

Læs hvordan du gør i Fjends Folkeblad....