Storsejr til SIF i serie 3

03. september 2012, 13:54

Fodbold serie 3 - herrer , Ørslevkloster IF - Stoholm IF 0-9 (0-3)

Målscorere for SIF: Bo Pedersen og Flemming Bennedsgaard 4 mål hver samt Steffen Olesen.

Inden lokalopgøret fredag aften i Ørslevkloster var Stoholm favorit, da værterne hidtil ikke har fået point i efterårssæsonen. Kampene mellem de to mandskaber er dog ofte tætte, men det blev slet ikke tilfældet denne sidste dag i august. For udeholdet var i total kontrol i samtlige 90 minutter, og det endte med en sjælden kæmpesejr på hele 9-0 til Morten Groths tropper.

Det var specielt de hurtige folk i front, der markerede sig denne aften. Både Bo Pedersen og Flemming Bennedsgaard havde fået sat støvlerne perfekt på, og det betød, at de kunne boltre sig i en ØK-defensiv, der bestemt ikke spillede prangende.

Det udnyttede de to målfarlige herrer i en sådan grad, at de begge to sendte bolden i nettet hele fire gange. Efterårets skarpeste angriber indtil videre - Steffen Olesen - »nøjedes« med en enkelt scoring, og det gav altså de usædvanlige slutcifre på voldsomme 9-0 til fjandboerne.

Dermed må man sige, at holdet i den grad har fået sig rejst efter det store nederlag til Skive IK for et par runder siden, og der er i hvert fald på nuværende tidspunkt sagt klart farvel til de to nederste pladser, der betyder nedrykning til serie 4.

Hvis SIF-holdet vil spille med i toppen i resten af efteråret, så bør holdet vide, at næste match er en ren »vind-eller-forsvind« kamp. Helt usædvanligt så er der nemlig stadig to klubber med maksimumpoint - Skive IK og Viborg FF - og da der kun er en oprykningsplads i kredsen, så vil et nederlag til VFF betyde, at 1. pladsen allerede efter seks runder er for langt væk. Derfor skal SIF have point med fra Kirkebækvej i Viborg, når holdet søndag den 9. september møder viborgenserne.

AJ