"Det er bare rigtig fedt"

Børnene i 4. til 6. klasse på Løgstrup Skole er glade i disse dage. Mandag var der officiel indvielse på de helt nye lokaler, som stod klar til eleverne efter sommerferien.

04. september 2012, 12:29

En gruppe af elever har været med til at sætte deres præg på skolen gennem projektet "Sans for din skole". Her er eleverne blevet hørt om alt fra indretning til farver, materialer og meget andet. På den måde har eleevrne fået nogle lokaler, som de i høj grad selv har været med til at præge. Og det kunne man godt mærke, da de viste rundt i lokalerne mandag eftermiddag. "Det er blevet rigtig fedt", var næsten standarssvar, når man spurgte eleverne, hvad de synes om de nye lokaler.

De nye lokaler ligger så at sige midt i den gamle skolegård. Her er blevet plads til syv klasselokaler, stort fællesrum og diverse med lærerværelse og toiletter.

Der er masser af kultør på de nye klasseværelser. Hvert lokale har sin farve. Vindueskarmene i lokalerne er beregnet til at sidde i. Og derfor er der filt på væggene under vinduerne, så det ikke gør noget, at man sparker ind på væggen.

I hvert klasselokale er der også et hyggehjørne, hvor man kan sidde og læse en bog eller bare slappe lidt af.

Se mere i Fjends Folkeblad uge 37.