Maler Ulstrup laver webshop

»Malingshoppen.dk« hedder den nye webshop, som Maler Ulstrup i Stoholm netop har lanceret. Her kan man med nogle få klik med musen købe alt indenfor kvalitetsmaling og tilbehør og selv om web

01. april 2014, 14:00
Maler Ulstrup vil nu også være et finde som webshop.

Det er først og fremmest Kirsten og Bjørn Ulstrup der har stået bag udviklingen og implementeringen af den nye webshop. De to udgør den unge generation i familiefirmaet og de ser webshoppen som en del af fremtiden.

- Hvis man i en mindre by som Stoholm ikke kombinerer sin fysiske butik med en webshop, så dør man med tiden, mener Bjørn.

Både Kirsten og Bjørn understreger, at man som lokal kunde også kan have store fordele ved at købe produkter via webshoppen. Ikke på grund af prisen, for den er den samme som i den fysiske butik, men ved at købe varerne på nettet, er kunderne ikke længere afhængige af butikkens åbningstid. Nu er der i princippet åbent 24 timer i døgnet.

- Man kan sidde hjemme og i ro og mag studere priser og hvilke typer af maling, plejemidler og typer af tilbehør, vi tilbyder,fortæller Kirsten.

Det er de samme typer maling man kan købe i farvehandelen og på webshop. Begge steder er der tale om professionelle mærker som blandt andet Sigma Coatings, Trip Trap, Junkers, Guldbjerg samt Mandrup Poulsen tapeter.

-En del af mærkerne bruger vi også selv i vort arbejde som malere og derfor kan vi købe hjem i større partier. Det er med til at trykke prisen nedad. Vi er faktisk rigtig billige med Sigma Malingen, fortæller Bjørn.

I første omgang bliver der tale om at man kan hente sine varer indenfor butikkens åbningstid, hvor de vil stå pakket og klar til afhentning. Men bliver webshoppen en succes kan der blive tale om længere åbningstider i forretningen.

Familien har haft malerforretning i Stoholm siden 1972, hvor firmaet blev startet af ægteparret Jens Anker Ulstrup og hans kone Grethe J.A. Ulstrup. Ved et generationsskifte