Laredo i Sundstrup genopstår

Sundstrups populære dansested i 70"erne og 80"erne genopstår ved en retro-fest fredag den 26. oktober. Går det som arrangørerne håber på bliver det ikke eneste gang, der igen skal festes i La

20. september 2012, 14:54
Svend Bech og Catarina Boldrup indenfor på Laredo

Gik du i byen i 70'erne og 80'erne og var du måske en af de mange gæster, som hver fredag og lørdag tog turen gennem salon-døren til dansestedet Laredo i Sundstrup? Så får du nu chancen for at tage en tur ned ad »memory lane« - og få et genhør med en del af de største hits fra dengang.

Fredag den 26. oktober er der retro-fest i bygningen, som har fået sit gamle velkendte saloon-navn »Laredo« tilbage. Billetsalget er allerede i fuld gang og forhåndsinteressen er stor.

Bag initiativet står Svend Bech og Catarina Boldrup, begge med rødder i Sundstrup.

Til daglig er Svend Bech mangeårig musiker i »Roulet«, der er et af de mest populære dansebands i Danmark. Bandet er udsprunget i Ulbjerg og Laredo var det første sted, hvor orkestret spillede i starten af 80'erne. En gammel drøm om igen at spille dér, hvor det hele startede, blev en dag luftet for Catarina Boldrup, hvis forældre ejer Landlyst Benzin og dermed også Laredo-bygningen.

Det viste sig, at Catarina havde gået med nogle tanker, der matchede til Svends. Og bingo. Resultatet blev Retro-festen den 26. oktober

- Går det godt så vil der med jævne mellemrum komme flere fester. Vi har nogle planer og vi tror på, at det er tiden for den her slags. Der findes ikke rigtig noget tilsvarende ande steder, mener Svend.

Læs Fjends Folkeblad i uge 39.....