Husk at bestille medicin i god tid inden ferie

Sommeren igennem vil der være ferie-bemanding på Stoholm Apotek. Derfor opfordrer personalet kunderne til at huske at bestille og hente receptpligtigt medicin i god tid, så man undgår alt for

15. juni 2014, 14:00
Stoholm Apotek opfordrer til, at man bestiller og hente medicin i god tid inden sommerperioden.

Selve den bygning, som Stoholm Apotek er i, er som bekendt sat til salg. Men det betyder ikke, at det er slut med apotek, når bygningen sælges. Der vil nemlig stadig være apotek fra adressen.

Og det håber man, at der bliver ved med i mange år fremover.

Fra Stoholm Apotek fortæller man, at der ikke tjenes nok på at sælge receptpligtig medicin til at kunne opretholde apoteket. Det er derfor vigtigt, at kunderne i endnu højere grad vil huske på at købe de mange andre varer, som apoteket i øvrigt tilbyder - såsom solcreme, tandbørster og vitaminer,

Det er nemlig på de øvrige varer, at overskuddet til at drive apotek primært skal hentes nu om dage, så der også i fremtiden vil være apotek i Stoholm. På Stoholm Apotek gør man meget for at tilbyde de rigtige produkter til kunderne.

Og for at undgå for meget pres i juli, så opfordrer apoteket altså også til, at man sørger for både bestilling og afhentning af medicin allerede nu. Og man skal huske at have sygesikringskortet med og klar til hurtigere og sikker ekspedition ved recepter.