Nyt multihus på vej i Knudby?

Kan der bygges et nyt multihus i Knudby til afløsning af det 100 år gamle forsamlingshus? Det bliver der i øjeblikket arbejdet med. En projektgruppe er nedsat og i onsdags havde de indkaldt t

22. september 2012, 19:34
Kan forsamlingshuset i Knudby være på vej mod "pensionering" - det er spørgsmålet.

Projekt multihus i Knudby har allerede fået 73.500 kroner fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Derfor har det været muligt at tilknytte firmaet Grobund Aps. fra Hadsund, der har eksperter i både naturprojekter, fundraising - og har arkitekter ansat.

At renovere det 100 år gamle forsamlingshus har ofte været på tale. Men problemet er især, at køkkenforholdene er alt for dårlige i forhold til nutodens standard. Køkkenet er ganske simpelt alt for småt til nutidens krav til køkkener. Det er også meget svært at søge penge til renovering af et gammelt forsamlingshus.

Det er ofte lettere at få penge hjem gennem diverse fonde, hvis man har et helt nyt og spændende byggeri at byde på.

De foreløbige planer lyder på at placere et multihus ved siden af præstegården i udkanten af Knudby. Jorden tilhører Taarup Kirke - og der kan være tale om at enten købe grunden eller leje den. Placeres huset her, så kan man udnytte den enestående udsigt over Hjarbæk Fjord.

Mere i Fjends Folkeblad i den kommende uge.