Forventer ingen regning fra geotermi

Stoholm Fjernvarme var fra starten med omkring geotermien i Kvols. Men da projektet blev overtaget af Energi Viborg, så røg Stoholm Fjernvarme ud. Sammen med Løgstrup og Skals. Derfor forvent

29. september 2012, 11:50
Stoholm Fjernvarme forventer ingen regning for geotermi-projektet.

På den årlige generalforsamling kunne formand for Stoholm Fjernvarme Vagn Brogaard fortælle om et overskud på 636.000 kroner for det forgange år. Varmeprisen er faldet, så det også kommer forbrugerne til gode.

Vagn Brogaard fortæller, at Stoholm Fjernvarme er inde i en positiv udvikling. Der er kommet to nye forbrugere til i året, der er gået. Der er brugt 12.958 megawatt varme, mens der er sendt 8.890.264 kilowatt strøm ud til kunderne hos Stoholm Fjernvarme. Det er lidt mindre end året før, da det var mildt vejr og folk generelt sparer lidt på strøm og varme.

Da geotermi-projektet startede i Kvols, var Stoholm Fjernvarme med. Men da projektet som bekendt løb løbsk økonomisk, blev Stoholm, Skals og Løgstrup Fjernvarme ikke taget med over, da geotermien blev overtaget af Viborg Kommune og Energi Viborg. Stoholm Fjernvarme nåede aldrig at blive en del af det AMBA, der skulle oprettes omkring geotermi-projektet. Derfor forventer man hos Stoholm Fjernvarme heller ikke at skulle betale noget i forhold til geotermi-projektet.

Ny i Stoholm Fjernvarmes bestyrelse er Niels Odgaard, mens Else Thinter er gået ud af bestyrelsen.