Byger af fodbold over Stoholm

11. juni 2012, 15:13
Mange forældre kiggede med fra sidelinien

 

af Anne Kirstine Hansen

Selvom der var dømt regnbyger over Stoholm i lørdags så fik dråberne fra oven ikke lov at lægge nogen dæmper på fodboldglæden i Stoholm. Idrætsforeningens fodboldafdeling havde inviteret medlemmerne på såkaldt »Superlørdag«, hvor samtlige ungdoms- og seniorspillere i løbet af dagen var på grønsværen for at spille. Det betød, at der hen over dagen blev afviklet mere end 40 kampe på banerne ved Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

- Det er første gang, vi laver et arrangement, hvor der er bold for alle aldersgrupper i klubben på en og samme dag. Det er med til at sætte fokus på vores afdeling og det giver spillerne lejlighed til at mødes med andre end dem, de selv spiller på hold med til hverdag. Formålet er ikke at skaffe penge til klubben, selvom vi selvfølgelig håber på et lille overskud, men dagen skal gerne være med til at styrke fællesskabet, fortæller Anton Konradsen fra fodboldafdelingens bestyrelse.

Han startede selv for mange år siden som fodboldtræner for de yngste spillere og »så blev jeg vel hængende«, som Anton selv udtrykker det. I dag er han, med få års undtagelse, et fast medlem af afdelingens bestyrelse og har derfor også været med i planlægningen af dagen, som en række sponsorer havde bidraget til.

Stoholm Ifs fodboldafdeling har omkring 270 medlemmer, fordelt på 200 ungdomsspillere og 70 seniorspillere. Tallet har været svagt stigende her i 2012. - Så det ser godt ud, fortæller Anton Konradsen.

Dagen igennem fulgte tilskuerne med paraplyer de mange kampe fra sidelinien. Et af dagens højdepunkter var Serie 3 herrernes lokalopgør Stoholm - Sparkær, der endte med en total sejr på 5-0 til Stoholm. Her blev pausen fyldt ud med konkurrencer i kast med tennisbolde fra sidelinien og overrækkelse af en check fra OK-benzin til Stoholm IF.

»Superlørdagen« sluttede af med EM kampen Danmark-Holland på storskærm i et telt ved banerne. Her fulgte 75 tilskuere danskernes vej til 1-0 sejren.

Klik her for at se flere billeder