Mange udstillere og værker på vej til forårsudstiling i Stoholm

I næste weekend er der for 34. gang forårsudstilling i Stoholm.

01. marts 2015, 10:00
117 udstillere og 564 værker er tilmeldt dette års forårsudstilling. Det er en stigning på 12 procent i forhold til sidste år. arkivfoto Foto: Fjends Folkeblad

 I år har 117 udstillere tilmeldt 564 værker. Både antallet af udstillere og antal tilmeldte værker er vokset med 12% i forhold til sidste år.

Årets udstilling bliver stor, varieret og med rigtig spændende kunst på alle niveauer, fortæller foreningens formand Jens Chr. Vestergaard.

Fjends Fotoklub deltager, ligesom sidste år, med en udstilling sideløbende. Fotoklubbens arrangement skal ses som en selvstændig udstilling og vises uden censorernes bedømmelse.

Nye censorer

For at opnå så bred og upartisk en bedømmelse af de udstillede værker som muligt, bliver der hvert år foretaget udskiftninger i censorkorpset. Også dette års nye censorer er yderst kompetente til opgaven, fortæller Jens Chr. Vestergaard.

Ingelise Vestergaard, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, holder årets åbningstale og søåndag eftermiddag vil musiker og billedkunstner Bo Jan Olesen fra Skive synge og spille.

- Amatørkunstnernes Forårsudstilling er som titlen også antyder, amatørkunstnernes mulighed for at få vist deres værker frem og samtidig få gode råd og vejledning af dommerne.

Læs hele artiklen i den kommende uges avis