Afviser kritik af gruber

Anita Hildsgaard, ejer og leder af Daugbjerg Kalkgruber, tilbageviser Else Østergaard Pedersens kritik.

23. oktober 2015, 15:30
Daugbjerg Kalkgrubers ejer, Anita Hildsgaard er slet ikke enig i Else Østergaard Pedersens kritik af attraktionenARKIVFOTO

Lad mig kommentere på Else Østergaard Petersens kritik:

For det første har der ikke været planlagtm ej heller annonceret Halloween-tema i Daugbjerg Kalkgruber i efterårs ferien.

Hvordan man vælger at markere Halloween andre steder skal jeg ikke kommentere.

Til orientering er Halloween den 31/10. På denne dato vil der være rigtig meget Halloween i og omkring Daugbjerg Kalkgruber.

Det er korrekt at min engelske mand hjælper med at betjene vores besøgende i butikken ved kalkgruben i samarbejde med undertegnede.

Episoden med det ældre ægtepar kender jeg ikke noget til, men det er da pænt af Else Østergaard Petersen, at hun kunne hjælpe med disse spørgsmål. Vi er som regel på job sammen og var det også i efterårs ferien. At jeg ikke har været til stede i butikken, tyder på at jeg har været optaget af en bestilt guided tur i kalkgruben.

Jeg kan da undre mig over at Else Østergaard Petersen ikke klagede over den mangelfulde Halloween, da hun konstaterede det!

At der ikke har været åbent klokken 10 er en direkte usandhed, som må stå for Else Østergaards Petersens egen regning.

Som leder og ejer af Daugbjerg Kalkgrube er det her mit hjerteblod, det handler om, og jeg ved, at vi i allerhøjeste grad er med i kampen.

Vi er ikke i stand til at matche Mønsted Kalkminers annonce- kampagner og vil derfor heller ikke sammenlignes med dem.

Til Else Østergaard Petersens orientering ,kan jeg informere om, at det IKKE var en forretning i opadgående retning, som jeg overtog, men derimod en forretning, som ret hurtigt var ved at forbløde.

At vende en døende forretning i stærk konkurrence med de øvrige lokale attraktions tilbud, er en hård og langsommelig affære. Men vi er nu på rette spor og sæson 2015 har været rigtig god og vi glæder os rigtig meget til den næste sæson, hvor vi vil præsentere et par nyheder.

Jeg håber at Else Østergaard Petersen og hendes børnebørn vil aflægge os endnu et besøg i Daugbjerg Kalkgruber og opleve en ægte Halloween lørdag den 31. oktober.