Flot vintercirkus i Tinghallen

Fredag den 19. februar inviterer Tinghallen i Viborg til flot vintercirkus

14. februar 2016, 08:00
Klovneparret Salvini er med til vintercirkus i Tinghallen.

  Flotte og gysfremkaldende artister, sjove klovne, søde og frække hunde, en berømt elefant og andre eksotiske dyr samt en smuk cirkusprinsesse. Der er kort sagt alt, hvad der skal til for at skabe ægte cirkusstemning, når Tinghallen fredag eftermiddag den 19. februar indbyder til fortryllende flot vintercirkus.

I den anledning bliver Tinghallen bygget op som et rigtigt cirkus, med publikum placeret rundt omkring manegen. Også i år er det cirkusprinsessen Isabella Enoch, kendt fra Cirkus Dannebrog, der har sammensat programmet, og som også selv har rollen som Sprechstallmeister.

Varieret program

Med sig har hun blandt andre domptøren Bernard Kaselowsky, der præsenterer veldresserede araberheste, fascinerende kameler samt elefanten Ramboline. Kaselowskys kollega Patrick Burke kommer med sine musikalske og balancedygtige søløver, og et sjovt hundeshow mangler heller ikke.

Dristige luftakrobater vil sende et gys gennem publikum, når de flyver gennem luften og så er det jo godt, at du bagefter kan få dig en sund latter over klovneparret Salvini.