Søs Fenger giver koncert i Daugbjerg

Når foreningen Tråd i Daugbjerg den 1. oktober fejrer sine første 10 år som arrangør af koncerter i byens forsamlingshus bliver det med ingen ringere end Søs Fenger på scenen.

10. marts 2016, 18:40
Solisten Søs Fenger bliver koncert-navnet i Daugbjerg Forsamlingshus til efteråret. PRESSEFOTO

Det afslørede formanden Hans Pedersen for de knap 20 fremmødte, da der forleden var generalforsamling i foreningen.

Tråd i Daugbjerg blev stiftet for 5 år siden, og det har været en fast tradition at der hvert år arrangeres mindst een koncert. Det sker hver gang med omkring 120 tilhørere til en helt udsolgt koncert.

- Det er stort set den samme trofaste skare af koncertgængere, der kommer fra år til år og at hyre et navn som Søs Fenger er vores måde at sige tak til dem alle på.

Der bliver nemlig ikke tale om at vi hæver priserne denne aften. Entreen og priserne i baren bliver de samme som de var for ti år siden, også selvom det er et stort navn som Søs Fenger, der kommer, fortæller Hans Pedersen.

Det er en god del af foreningens kassebeholdning ,  der går til koncerten, som bestyrelsen længe har ønsket skulle være noget helt specielt i anledning af jubilæumsåret.

- Det bliver rigtig godt og vi glæder os, siger Hans Pedersen.

Sammen med Bob Pedersen og Jørgen Jønsson har han været med siden starten for 10 år siden. De første fem år blev overskuddet fra koncerterne givet videre til byens foreninger men for fem år siden blev Tråd i Daugbjerg som sagt dannet. Foreningen har herefter givet flere donationer til gavn for landsbyen og så er der også blevet lagt penge til side  til et brag af en jubilæumsfest den 1. oktober.

Der var genvalg i bestyrelsen til Hans Pedersen, Bob Pedersen og Viggo Madsen.