Garnbutik åbner i Stoholm

Når Juel Optik og BeneFit fysioterapi den 29. april åbner i et fælles lejemål i Stoholm er der også en 3. part i trekløveret. I de samme lokaler åbner Nina Guldhammer fra Sparkær også en gar

12. april 2016, 13:45
Nina Guldhammer pakker garn ud og gør klar til åbningen den 29. april

 Som tidligere nævnt her i avisen kommer der snart liv i det tomme butikslokale ved siden af Harmonii Hair, hvor Juel Optik og BeneFiT fysioterapi rykker ind i et fælles lejemål.

Men der er i virkeligheden også en 3. part i det trekløver, som åbner fredag d. 29. april nemlig garnbutikken SI-KI Garn & Helse.

Bag navnet gemmer sig Nina Guldhammer fra Sparkær, som glæder sig til at gøre en drøm til virkelighed, når hun åbner sin egen butik fyldt med garn i alle afskygninger.

Trekløver-samarbejdet er skruet sådan sammen, at mens Juel Optik og BeneFiT har en fast ugentlig åbningsdag (henholdsvis hver tirsdag og torsdag), vil Nina Guldhammer være til stede i butikken alle hverdage fra midt på eftermiddagen samt hver lørdag. Ved siden af butikken beholder hun nemlig sit deltidsjob som sekretær på Viborg Sygehus.

Garnbutikken kommer til at handle med garn i alle afskygninger.

- Jeg er selv vild med at strikke og bruger det som ren afstresning, og så går jeg meget op i, at det skal være rene produkter altså ren uld, ren bomuld og økologisk garn osv., fortæller Nina Guldhammer, som dog understreger, at der vil være garn i alle prisklasser. Udover garn byder hendes del af butikken også på lædertasker, sjal og smykker.- Mit ønske er at butikken skal opleves som et rart sted med hygge og hjertevarme, og vi indretter bl.a. en hyggekrog, hvor man kan få en snak og kigge i brochurer. Det er også planen at arrangere strikkeaftener, og jeg lægger såmænd også gerne lokaler til et evt. foredrag, hvis der er interesse for det., fortæller Nina.

Læs hele artiklen i avisen i uge 16...