Flot finaledag ved Fjends Cup

Flot vejr, flot opbakning og flot finaledag. Sådan kan man vist godt sammenfatte årets Fjends Cup på Sparkær Stadion. Der var fremgang på alle parametre i forhold til 2015.

31. juli 2016, 22:00
Vejret blev rigtig godt til Fjends Cup finalen. Benjamin_E.R.Christensen Foto: Benjamin_E.R.Christensen

Hele 239 betalende tilskuere havde fundet vej til Sparkær Stadion lørdag eftermiddag i flot solskinsvejr. Det er det 4. højeste tilskuertal på en finaledag, og det bragte årets samlede tal op på 1.029 - godt 100 flere end i 2015, hvor det var et markant dyk på grund af ikke alt for godt vejr.

Det har der til gengæld været i år, hvor der har været sol, tørvejr og fine temperaturer på kampdagene og regn om natten og de dage, der ikke er spillet. Det har så også betydet de bedste baner, vi nogensinde har kunnet levere.

De gule fra Låstrup (Borup IF) har præsteret langt over forventning og måske også bedre, end de selv havde troet, før turneringen startede. Men fakta er, at de har vundet alle 5 kampe og præsteret at slå den ene forhåndsfavorit efter den anden. Dermed står de som fortjente vindere af årets Fjends Cup, og glæden var da også til at tage og føle på lige efter kampen og i omklædningsrummet.

Selve finalen blev ikke nogen spillemæssig stor oplevelse, men over hele kampen var Borup bedst og skabte mest, især i 2. halvleg. Så det sluttede med glade gule og skuffede hvide spillere efter en spændende, intens men ikke særlig velspillet finale.

Og så kunne Borups anfører Mads Tougaard løfte pokalen og modtage præmiecheck på 4.000 kr. + tøjpræmier. Stoholm fik for 2. pladsen pokal og 2.000 kr. + tøjpræmier.

Skals slog Sparkær med 5-2 i en underholdende kamp med gode mål om 3. pladsen, og for det fik forhåndsfavoritterne pokal og check på 1.000 kr. + tøjpræmier. Sparkær-spillerne fik for 4. pladsen et badehåndklæde.

Stoholm løb også med Fair Play pokalen, mens Mønsteds unge angriber Jonathan Jul snuppede topscorerprisen med 5 mål ligesom Morten Nielsen fra Feldborg/Haderup.

Dermed kom man til vejs ende med en vellykket turnering, god stemning og fine kampe. Og arrangørerne har fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne, som man forventer dukker op til næste års lille jubilæum med Fjends Cup nr. 35.