Ny kloakmester med base i Stoholm

Aut. kloakmester Kim Madsen har åbnet eget firma i Stoholm med kloakarbejde og rottebekæmpelse som hovedområder.

11. august 2016, 18:30
Aut. Kloakmester Kim Madsen er klar til at rykke ud med sit nyopstartede firma.

Et nyt aut. kloakmesterfirma har set dagens lys i Stoholm. Det er den 34-årige Kim Madsen, der netop har startet eget firma og allerede her få dage efter starten har der været kunder i ordrebogen, fortæller Kim Madsen.

Den nye kloakmester har som sit hovedområde selvsagt forskelligt kloakarbejde men derudover er rottebekæmpelse noget, som Kim især har specialiseret sig i.

- Jeg har uddannet mig som rottebekæmper for at få mere viden på området og hjælper med at bekæmpe rotterne eller forebygge, at de flytter ind i huset. Er det først sket, kan de være svære at komme af med igen, fortæller Kim Madsen og opfordrer til, at man generelt holder godt øje med nye huller i haven inde ved husmuren eller lægger mærke til om familiens hund måske viser særlig interesse for bestemte steder inde i huset. Omkring afløbet ved køkkenvasken for eksempel.

Ved hjælp af et kloak-TV kan Kim også finde frem til, hvilke kloakledninger, der er i brug og sætte en såkaldt rotte prop, der afspærrer kloakledninger, der ikke er i brug, så rotterne ikke kan komme den vej.

- Vi monterer også rottespærrer, der hvor det er muligt. Det er både enkelt og effektivt, fortæller den nye kloakmester.

Projektansvarlig gennem 8 år

Kim Madsen har ikke mindre end otte års erfaring som projektansvarlig i en større entreprenørvirksomhed. Derudover arbejdede han i to år i et decideret kloakfirma med mange forsikringsopgaver.

- Det har altsammen været med til at give mig et godt netværk og mod på at blive selvstændig, fortæller Kim.

Udover de to hovedområder med kloakarbejde og rottebekæmpelse tilbyder det nye firma blandt andet også skybrudssikring. så man undgår vand i kælderen under tidens kraftige regnskyl.

Kim etablerer også de såkaldte højvandslukker, der forhindrer kloakvand i at løbe tilbage i kloakken og op igennem dit kælderafløb ved kraftige regn..

En højtvandslukker skal efterses og rengøres n gang om året af en servicetekniker og også den opgave, kan Kim påtage sig. Han er nemlig uddannet Kessel Servicetekniker.

Firmaet tilbyder også separering af spildevand og så laver den aut. kloakmester naturligvis også alle former for kloakarbejde i forbindelse med nybyggerier.

- Vi håber på mange kunder fra lokalområdet og tager forøvrigt altid gerne ud til et uforpligtende kig på folks huse og ejendomme for at se, om alt ser ser ud til at være som det skal, slutter Kim.

I privatlivet bor han i Stoholm med sin familie, der tæller hans kone Kathrine og parrets to små drenge.

Fritiden går blandt andet med jagt og træning af jagthunde i Stoholm Jagtforening.