Ny sæson med Body Cycling i Østfjendshallen

Hvor der i sidste sæson var mangel på en fast instruktør og dermed kun mulighed for en enkelt ugentlig time med motionsformen Body Cycling, så ser det noget bedre ud for den kommende sæson.

28. september 2016, 11:50
Foto: Østfjendshallen

- Vi har fået en aftale med Henrik Glintborg fra Løgstrup, som instruerer en time hver onsdag, samt med Pernille Lund Farcinsen, der står for instruktionen mandag aften. Begge to er fantastiske instruktører, som giver deltagerne en oplevelse med højt humør og rigtig godt sammensat musik, fortæller Frank Mikkelsen fra Mønsted IF.

- Body Cycling er for dem, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker humøret helt op, fortæller Frank Mikkelsen

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og man bestemmer helt selv, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer uanset alder, baggrund og kondition.

Body Cycling er ualmindeligt godt for kredsløbet.

- Du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver større lungefunktion og styrker dit hjerte. Mød blot op i Østfjendshallen og få en gratis prøvetime, lyder opfordringen fra Mønsted If.

.