Fodboldskole i Sparkær med EM-stjernestøv

Tirsdag formiddag den 7. marts er det måske en god ide at sidde klar ved tasterne, når billetsalget til sommerens DBU-fodboldskole i Sparkær starter.

06. marts 2017, 13:30
Forhåndsinteressen for at være med på fodboldskolen i Sparkær har været stor. Foto: Privatfoto

Der er nemlig stor forhåndsinteresse for pladserne i uge 26 i Sparkær i år, fortæller skoleleder H. P. Johansen fra Sparkær IF.

I år fortæller arrangørerne at der blive EM-stjernestøv over landets fodboldskoler. Temaet er EM92, og deltagerne kan prøve kræfter med rigtige træningsøvelser fra den legendariske EM-slutrunde i 1992 i forbindelse med 25-års jubilæet for Danmarks største sportspræstation gennem tiden.

Sparkær IFs DBU-Fodboldskole byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag for drenge og piger født i årgang 2002 -2009. Deltagerne bliver blandt andet trænet i et særligt EM92-skills træningsprogram, som er udviklet af DBUs Landstrænergruppe og som tager udgangspunkt i EM-slutrunden.

Hele ugen bliver med fokus på udvikling, fællesskab og naturligvis masser af fodbold.

Sparkær IF afviklede senest DBUs Fodboldskole i 2014. Skolen har plads til 32 piger og drenge, og trænere bliver Christoffer Sørensen og Anders Schmidt Kristiansen, samt deres assistenter Anders Holm og Rune Staunskær.

Læs mere om fodboldskolen og billetsalget på www.dbu.dk/fodboldskole